24 / 04 / 2024

Basın İlan Kurumu tatil köyü açıklaması

Basın İlan Kurumu tatil köyü açıklaması

Basın İlan Kurumu (BİK) 1968'de faaliyete geçen Basın İlan Kurumu Tatil Köyü tesisleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

KPSS’den 60 ve üzeri alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli 100 personel alınacak! Başvurular başladı!

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan bilgiye göre, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli 100 personel alımı için ilan yayımladı. İşte detaylar...

Kamu kurumuna 51 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular devam ediyor!

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre kamu kurumuna alınacak 51 sözleşmeli personel için başvurular başladı. Detaylar haberimizde...

Kamu kurumuna 44 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular bugün başladı!

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre kamu kurumuna alınacak 44 sözleşmeli personel için başvurular bugün başladı. Detaylar haberimizde...

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Sekreter Alacak!

Lahey Büyükelçiliğine sözleşmeli sekreter alınacağı açıklandı. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de Lahey Büyükelçiliğinde açılan pozisyon için başvuru şartları yer alıyor. Sözleşmeli sekreter pozisyonuna başvuru yapmak isteyenler işlemleri Kariyer Kapısı Platformu üzerinden tamamlamaları g

Fatih'te 10.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Basın İlan Kurumu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Binbirdirek Mahallesi, 235 ada 21 parselde, 25 yıl süreli olarak "Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama" modeli işini 10 milyon 488 bin 336 TL'ye ihaleye çıkardı.

Ev alacaklar dikkat! İcradan ucuz konut fırsatı!

İcra yoluyla el konulmuş ev, arsa, dükkan, tarla gibi taşınmazlar gerçek bedellerinden çok daha ucuz fiyatlara satılıyor. Basın İlan Kurumu aracılığıyla belirli bir tarihte ilana çıkarılan ve ihale gününe kadar ilanda tutulan gayrimenkuller için icra ihaleleri düzenliyor.

Ev almayı düşünenler dikkat! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz!

İcra yoluyla el konulmuş konutlar ihale ile satılıyor. İcradan ev satışı ihaleleri Basın İlan Kurumu'nda yayınlanıyor. İşte icradan ev almanın detayları...

İcradan konut almak mantıklı mı?

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatından daha düşük bedelle gayrimenkul sahibi olmak isteyenler icralık evlere talebi artırdı. Peki icradan ev almak mantıklı mı? Nelere dikkat edilmeli?

Ziraat Bankası'ndan gayrimenkul satışı!

Türkiye’nin köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası A.Ş. gayrimenkul satışı yapıyor. Alım ilanları Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilangovtr tarafından yayınlandı.

Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanları ilangovtr’de!

Basın İlan Kurumu ve Ziraat Bankası AŞ arasında yapılan işbirliği sonucunda Banka’ya ait gayrimenkullerin satışına ilişkin ilanlar Türkiye’nin ilan portalı "ilangov.tr’de"  yayınlanmaya başladı.

İcralık ev krediyle satın alınır mı?

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında yer alan daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını yakından inceliyor.

Sakarya'daki o ev fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Sakarya'da 237 bin liraya icradan satışa çıkarılan ev büyük ilgi çekti.

Basın İlan Kurumu tatil köyü açıklaması Haberi

Basın İlan Kurumu tatil köyü açıklaması

Basın İlan Kurumu (BİK), son zamanlarda kurum ve çalışanları hakkında bazı internet sitelerinde asılsız ve gerçeklerden uzak çarpıtma haberlerin yer aldığını belirterek, "Öncelikle belirtilmelidir ki tamamıyla yanlış ve yanlı bilgilere dayalı bu haberler, daha önce de marjinal sol internet sitelerinde ve sosyal medyada yer almıştır. Kurumu ve çalışanlarını yıpratma amaçlı hakaretlerle dolu bu iftiralara karşı başlatılan hukuki süreç devam etmektedir." açıklamasını yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, BİK açıklamasında, bu asılsız haberlere konu iddiaların, 2016'da Başbakanlık Teftiş Kurulu tarafından kapsamlı şekilde incelendiği, ileri sürülen iddiaların doğru olmadığının rapor edildiği bildirilerek şu ifadelere yer verildi:

"Basın İlan Kurumunun esas işlevi ve görevi, resmi ilanların görev alanındaki gazetelerde (süreli yayın) 195 sayılı kuruluş Kanununun ilgili madde hükümleri uyarınca Basın, Hükümet ve Tarafsızlar olmak üzere...