23 / 04 / 2024

Başiskele Yeniköy turizm tesisi ne zaman açılacak 

Başiskele Yeniköy turizm tesisi ne zaman açılacak 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Başiskele Kaymakamlığı yıkılıyor!

Kocaeli Karşıyaka Belediyesi tarafından kullanıldıktan sonra mülkiyeti Başiskele Belediyesine miras geçen bina Başiskele Kaymakamlığı olarak kullanılmıştı. Başiskele Kaymakamlığının taşınmasının ardından yıkım kararı alındı.

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başiskele'de 27 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8-9 Ocak'ta yapılacak..

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Emlak Konut Yeniköy Konakları ödeme kampanyası 2018!

Daire fiyatları 585 bin TL'den başlayan Yeniköy Konakları Eyüp projesinde yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün..

Başiskele'de 6.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar ve Yeniköy'deki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme planına göre dairenizi şimdi alıp ödemeye 2019 yılında başlayabiliyorsunuz.

Yeniköy Konakları 2017 güncel liste!

Yeniköy Konakları 2017 güncel liste fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Yeniköy Konakları projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Güzeltepe Yeniköy Konakları daire fiyatları!

Güzeltepe Yeniköy Konakları daire fiyatları minimum 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip Yeniköy Konakları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

Yeniköy Konakları Alibeyköy ödeme şartları!

Yeniköy Konakları Alibeyköy ödeme şartları kapsamında ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor. Eyüp Alibeyköy'de inşa edilmekte olan projede fiyatlar 660 bin TL'den başlıyor...

Başiskele Yeniköy turizm tesisi ne zaman açılacak  Haberi

Başiskele Yeniköy turizm tesisi ne zaman açılacak 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Yeniköy’de termal su bulunan bölgeye Yeniköy Termal Turizm Vadisi inşa etmek için kolları sıvadı.

Kocaelibarışgazetesi'nde yer alan habere göre; konaklama tesis alanı: 94 bin 261 metrekare, günübirlik tesis alanı: 15 bin942 metrekare, ticaret/konut alanı: 103 bin 603 metrekare, rekreasyon alanı: 65340 m², dini tesis alanı: 2046 metrekare, park alanı: 7884 metrekare, otopark alanı: 1244 metrekare olarak planlandı.

Konuyla ilgili olarak Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü Kocaeli Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda söz aldı ve planlama için Başkan Büyükakın ve ekibine teşekkür etti. Özlü, “Yaklaşık 2 yıldır çalıştığımız bir konuydu. Başiskele’de termal suyun çıkardığı bölgenin vadinin turizm planlaması yapılmasıydı. Ben öncelikle size ve arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyorum. Artık orası turizm alanı olarak planlandı. Yeniköy’deki alan planlı bir hale geldi....