27 / 04 / 2024

Başyazıcı Grubu

Başyazıcı Grubu

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen Başyazıcı Grubu 70 milyon lirayı bulan iki yeni projeye başladı. Kayseri'de gıda sektöründe büyüyen firma İstanbul'da gayrimenkul sektörüne yöneldi.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Şadi Yazıcı'dan İBB'ye kreş açıklaması: 88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

Şadi Yazıcı'dan kentsel dönüşüm ve deprem tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son 6-7 yılda yüzlerce daireyi dönüştürdüklerini belirterek, “Bu kadar dönüşüm yaparken, ‘Başkanım ne sorun yaşıyorsunuz?' diye sorulmadan sadece ve sadece eleştirdiniz. Bir bina yıkılacaksa üç beş kişinin rant kavgasına asla müsaade etmeyeceğim" dedi.

10 maddede site yönetimi kararlarının bağlayıcılığı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede site yönetimi kararlarının bağlayıcılığı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Şadi Yazıcı’dan Ekrem İmamoğlu'na Tuzla metrosu çağrısı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metro Hattı'yla ilgili olarak, "Metro’nun da sahile kadar uzatılmasını bekliyoruz" dedi.

Başyazıcı Grubu Haberi

Başyazıcı Grubu

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen firmalarının sayısı her geçen gün artıyor. İstanbul pazarına katılan firmalardan biride Kayseri merkezli Başyazıcı Grubu. 65 yıldan bu yana pastırma sucuk imalatı yapan gıda sektörünün tanınmış markalarından Başyazıcı Grubu, uzun yıllardır Kayseri’de AVM, konut ve ofislerin olduğu pek çok gayrimenkul projesi gerçekleştirdi. Gayrimenkul sektöründeki hedeflerini büyütmeyi amaçlayan firma ilk etapta İstanbul’da yatırım değeri 70 milyon lirayı bulan Başyapıt Maltepe Dragos ve Başyapıt Erenköy olmak üzere iki projeye başladı.


Başyazıcı Grubu'nun İstanbul’daki faaliyetlerini yürüten Başyazıcı Grubu’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, 3. kuşak bir yönetici. Başyazıcı Grubu’nun inşaat sektörüne 1980’li yıllarda girdiğini kaydeden Mahmut Başyazıcıoğlu, sektörde İmtaş ve Mabco İnşaat diye iki şirketle yer aldıklarını belirtti. Bu süreçte hem kendi yerlerini yaparak hem de...