24 / 04 / 2024

Batı Mahal satışları

Batı Mahal satışları

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 150 villa olarak Batı Mahal projesini hayata geçiren Yalçınlar Group, 790 bin dolar artı KDV 'den başlayan villaların yüzde 40 'ını sattı.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

Antalya'da yüksek faizler konut satışlarını nasıl etkiledi?

Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Başkanı Davut Çetin, konut satışlarını değerlendirdi.

Zirveden Batı satılık!

Zirve Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Zirveden Batı projesinde satışlar başladı. İşte Zirveden Batı satılık daire fiyatları...

Pelican Hill Batı Mahal'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Pelican Hill-Batı Mahal'de bulunan villa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Batı Mahal'de 3. etap satışları başladı! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Batı Mahal projesinde 3. etap satışları başladı. İşte Batı Mahal güncel fiyat listesi...

KİPTAŞ Loca Mahal satışları!

KİPTAŞ Loca Mahal'de satışlar yakında başlayacak. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep alımları yapılıyor...

Azur Marmara satışları ne zaman?

Batı Beyler Yapı imzasıyla yükselen Azur Marmara projesinde toplamda 442 adet daire ve 100 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Azur Marmara satışları ne zaman?

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batı Mahal satılık daire!

Yalçınlar Group imzası taşıyan Batı Mahal satılık daire fiyatları 890 bin dolar + KDV olarak satılıyor. Projede ilk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Eylül ayında konut satışlarında düşüş yaşandı!

TR61 olarak adlandırılan Antalya, Isparta ve Burdur’u kapsayan Batı Akdeniz’in 2015 yılı eylül ayı konut satış istatistiklerini açıklayan TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel, üç ilde de eylül satışlarının düştüğünü kaydetti.

Eylül'de konut satışlarında ciddi düşüş yaşandı!

Antalya, Isparta ve Burdur'u kapsayan Batı Akdeniz'in 2015 yılı eylül ayı konut satış istatistiklerini açıklayan TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel, üç ilde de eylül satışlarının düştüğünü kaydetti.

Batı Mahal, CNR Expo Emlak Fuarı'na katılacak!

Yalçınlar Group, Türkiye'nin en seçkin villa projeleri arasında bulunan Batı Mahal vilalarıyla CNR Expo Emlak Fuarı'nda yabancı gayrimenkul yatırımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Batı Mahal satışları Haberi

Batı Mahal satışları

Daha önce Göl Mahal Müstakil Villa projesini geliştirmiş olan şirketin, Büyükçekmece Göl Vadisi'ndeki ikinci projesi Batı Mahal'ı iki kat da müstakil villa konsepti ile geliştirdiklerini kaydeden Batı Mahal Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, "Batı Mahal; 800 dönümlük tek parsel içinde 400 dönümlük alanda sürekli güvenlikli kalacak görüntü ve gürültü kirliliğinden uzak muhteşem göl manzarasına hakim noktada Pelican Hill mahallesi içinde yer alıyor." dedi. 3 farklı şekilde tasarlanan villalar net büyüklüğü 335 metrekare, 360 metrekare ve 435 metrekare olarak hesaplandı. Önceki projede elde ettikleri deneyimin yanında projeyi geliştirirken bin 250 kişi ile anket çalışması da yaptıkları bilgisini veren Özdemir, "Bu çalışmamızı Bakırköy'den Yeşilköy sahil kesiminde, Halkalı-Başakşehir aksında ve yakın bölgemizde gerçekleştirdik. Aile bireyleri içinde çocuklar, gençler, anne ve babalarla...