27 / 04 / 2024

batımahal iletişim

batımahal iletişim

BatıMahal’de iki katta villa yaşam felsefesinin kaynağını oluşturan iki farklı kata yayılmış, oda kullanım fonksiyonlarına göre bahçe ile bütünleşmiş yaşam ve ihtiyaçlara uygun istirahat alanları yeniden tanımlanıyor.

CNR Emlak 2014 Fuarı'nın tek villa projesi: BatıMahal!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi BatıMahal ile Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı'na katıldı. BatıMahal projesi 150 villadan oluşacak.

1250 aile ferdi Batımahal'e ilham verdi!

Tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini ilk öncelik olarak gören Yalçınlar Group, Büyükçekmece Bölgesi’nde hayata geçireceği 2.markalı konut projesi BatıMahal’e 1250 kişi ile yapılan araştırma sonuçlarına göre şekil verdi.

Yalçınlar BatıMahal'in ruhsatını aldı!

YALÇINLAR Group, Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçireceği ikinci konut projesi BatıMahal'in inşaat ruhsatını aldı. YALÇINLAR Group, Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçireceği ikinci konut projesi BatıMahal'in inşaat ruhsatını aldı.

Yalçınlar Group Batımahal'in inşaat ruhsatını aldı!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Bölgesi’ nde hayata geçireceği 2.markalı konut projesi BatıMahal’ in inşaat ruhsatını aldı. Pelican Hill’in 4.etabı olarak yapılacak olan BatıMahal’de toplam 150 villa yer alacak...

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Locamahal Zeytinburnu projesinde ön talepler toplanıyor...

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Anka Batı Çankaya Konutları iletişim!

Fikri Yüksek ve Murat Yüksek İnşaat ortaklığıyla yükselen projede ev alanları 188 metrekareye sahip. Anka Batı Çankaya Konutları iletişim bilgilerine göre telefon 0312 217 50 89/25 olarak belirlendi.

Batıkent Akkent Paradise Gardens iletişim!

Batıkent Akkent Paradise Gardens iletişim için 0312 566 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılacağı proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Batı Mahal'de ödeme kolaylıkları sunuluyor!

Üç farklı villa konseptiyle doğa içinde geniş bahçeli müstakil yaşam tarzını yeniden kazandıran Batı Mahal, ihtiyaç duyulan tüm merkezi noktalara yakınlığı ve erişim kolaylığıyla kentten kopmadan doğa ile içiçe bir yaşam tarzı sunuyor.

Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri!

Yalçınlar Group imzası ile yükselen proje lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 886 19 00 olarak belirlendi.

Büyükçekmece Batı Mahal iletişim!

Büyükçekmece Batı Mahal iletişim için 0212 886 19 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. TEM’e 5 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Batı Mahal Evleri iletişim bilgileri!

Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen projede 8 bin metrekare sosyal alana ayrıldı. Batı Mahal Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 886 19 00 olarak belirlendi.

Batı Mahal iletişim bilgileri!

Toplam 400 dönümlük arazi de yükselen projede villalar 2 kattan meydana geliyor. Batı Mahal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 886 19 00 olarak belirlendi.

Batıköy Lavinya Marmara iletişim!

Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Batıköy Lavinya Marmara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 olarak belirlendi.

Batı Star Evleri iletişim bilgileri!

13 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Batı Star Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 80 adet daire bulunuyor. İşte Batı Star Evleri iletişim bilgileri...

batımahal iletişim Haberi

batımahal iletişim

Bin 250 kişi ile gerçekleştirdiği araştırma sonucu BatıMahal projesini tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiren Yalçınlar Group, iki katta villa yorumuna farklı bir bakış açısı getiriyor. BatıMahal’in yeniden yorumladığı iki katta villa konseptinde, bahçe katında gündüz yaşam alanları yer alırken, giriş katında ise gece yaşam alanları bulunuyor. Her iki kattaki yaşam alanları geniş ve ihtiyaçlara cevap veren m2’leri ile dikkat çekiyor.


Peki tüketiciler bir villadan neler bekliyor?

Yapılan araştırmaya göre tüketiciler için 2 katlı ve geniş m2’li alanlara sahip villalar yaşam kolaylığı açısından daha konforlu oluyor. Araştırmada tüketicilerin bir villadan beklentileri; büyük bahçe, giriş katında geniş ve heybetli hol, bahçe ile bütünleşmiş geniş salon, suit nitelikli yatak odaları, içinde kileri, oturma odası ile ada mutfak, aydınlık, natamam değil tastamam, sosyal tesis imkanları, kullanırken...