25 / 04 / 2024

Batışehir geçici kısmı tutanağı

Batışehir geçici kısmı tutanağı

Batışehir projesinin H1, H2, H3 Bloklar ile Bu Bloklara ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabulü yapıldı.

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Koordinat Çayyolu'nun kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Koordinat Çayyolu); 29479 Ada 3 Parsel Aile Sağlığı Merkezi, 29479 Ada 4 Parsel Dini Tesis ve 29622 Ada 1 Parsel Eğitim Tesisinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 4 Aralık 2020 tarihinde onayla

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Nidapark Kayaşehir kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir 976 Ada 3 Parseldeki Konutlar, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Nidapark Kayaşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir projesi kapsamında, 443 Ada 71 Parseldeki Konutlar, Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Nidapark Kayaşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir kapsamında, 443 Ada 69 Parseldeki Konutlar, Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup geçici kabul tutanağı onaylandı...

Nevşehir Emlak Konutları geçici kabul tutanağı onaylandı!

Nevşehir Emlak Konutları'nın geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 14 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Batışehir geçici kısmı tutanağı Haberi

Batışehir geçici kısmı tutanağı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Batışehir projesinin H1, H2, H3 Bloklar ile Bu Bloklara ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabulü yapıldı. 


Açıklama:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Sultangazi Habipler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nde 1562 Ada 11 Parsel'de Bulunan H1, H2, H3 Bloklar ile Bu Bloklara ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı" 07.04.2015 tarihinde...