28 / 03 / 2024

batışehir premium etabı

batışehir premium etabı

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

EgeYapı'dan yüzde 10 indirim!

EgeYapı Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projenin söz konusu etabı, 407 adet rezidans dairesiden oluşuyor. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta kampanya!

Yüzde 25 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinatla 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir kapı açıyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.

Bağcılar Batışehir'de daireler 268 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'da hayata geçirilen Bağcılar Batışehir Evleri 3 etaptan oluşuyor. Batışehir kısmı, Batışehir Loca kısmı ve Batışehir Premium kısmından oluşan projede 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Batışehir ödeme tablosu!

Batışehir ödeme tablosu haberimizin içerisinde yer alıyor. 167 bin metrekare alan üzerinde 3 etap halinde hayata geçirilen Batışehir projesinin ilk iki etabındaki daireler hemen teslim ediliyor...

Bağcılar Batışehir'de 36 ay 0 faiz imkanı!

EGEYAPl Group 'un Bağcılar'da hayata geçirdiği ve ilk 2 etabı teslim edilen Batışehir'de, 2015'in ilk kampanyası düzenleniyor. Kampanya bu ay sürecinde geçerli olarak değerlendiriliyor.

batışehir premium etabı Haberi

batışehir premium etabı

EgeYapı Group; EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.


276 bin liradan başlıyor


Fiyatları 276 bin liradan başlayan ve 407 adet rezidans dairesinden oluşan Batışehir Premium Rezidans’ın yatırımcıları ayrıcalıklarla dolu bir hayatla buluşturacak yeni kampanyası kapsamında; %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor. Peşin satışlarda uygulanan %10 indirim ile de Premium etabında yer alabilmek mümkün.


Batışehir Premium, 7/24 ulaşılabilecekorganizasyon, bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri sayesinde size kalacak zamanınızı Premium Rezidans’ın 14. Katında bulunan kapalı havuz, fitness, oyun odaları ve kafelerde İstanbul manzarası eşliğinde geçirebilme...