19 / 04 / 2024

Batışehir projesi adres

Batışehir projesi adres

4 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Batışehir projesi toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana geliyor. Batışehir projesinde stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı daire seçeneği bulunuyor...

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bağcılar Batışehir'de kampanya!

Toplamda 3 bin 226 adet daireden meydana gelen Bağcılar Batışehir projesi 3 etaptan oluşuyor. İşte, Bağcılar Batışehir'de kampanya...

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Batışehir Bağcılar'da yüzde 15 peşinatla 60 ay vade!

Batışehir projesi Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Batışehir Bağcılar projesinde taksitler 3 bin 500 TL’den başlıyor.

Batışehir bahar kampanyasında yüzde 15 peşinat, 3.050 TL taksitle!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir projesi, ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan bahar kampanyası ile buluşturuyor.

Batışehir projesi adres Haberi

Batışehir projesi adres

167 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Batışehir projesi Bağcılar'da Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.


Batışehir Evleri ödeme koşulları!

-Yüzde 25 peşinat, yüzde 25'lik tutar 1 sene sonra ödeniyor. Kalan tutar 36 0 faizle vadelendirilebiliyor.

-Yüzde 1 peşinat veriliyor. Peşinatın yüzde 24'lük kısmı 1 sene sonra kalan tutar ise 120 ay banka kredisi ile ödenebiliyor.

-Yüzde 25 peşinat ile kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. Bu seçenekte yüzde 10 indirim uygulanıyor.

-Yüzde 15 peşinat ile kalan tutar 0,69 faiz oranıyla 60 ay taksitlendirilebiliyor.


Batışehir teslimleri ne zaman sorusuna ilk iki etap için hemen yanıtı veriliyor. Batışehir Bağcılar satılık daire tipleri stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı seçenekte dizayn edildi.


Toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen...