19 / 04 / 2024

Batışehir projesi

Batışehir projesi

Batışehir Evleri Ege Yapı tarafından inşa edildi. Projede peşinatsız, aylık 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir'de ramazana özel kampanya başladı!

Hemen teslim evde peşinat iki yıl sonra Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılarda hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir'de Ramazan'a özel kampanya başladı.

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.

Ege Yapı Group Mart ayında Batışehir'le 1'nci oldu!

Ege Yapı Group, Mart ayında Batışehir projesinde 213 adet bağımsız bölüm satışı yaptı. Böylelikle Mart ayında en çok satış yapan marka oldu.

Batışehir yüzde 1 peşinatla! 268 bin liradan!

Batışehir projesi açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor...

Bağcılar Batışehir'de 120 ay vade imkanı!

3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Ege Yapı Batışehir projesinde ilk iki etap teslimleri yapıldı. 3. etap satışları devam eden Bağcılar Batışehir'de 120 ay vade imkanı sunuluyor...

Batışehir Bağcılar'da 343 bin liraya 1+1!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir'de 3 bin 226 daire ile hayata geçiyor. Proje kapsamında Batışehir Bağcılar'da 343 bin liraya 1+1 daireler satışa sunuluyor.

Bağcılar Batışehir'de stüdyo daireler 270 bin TL!

Batışehir projesi Ege Yapı tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Projede banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Bağcılar Batışehir'de stüdyo daireler 270 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Batışehir'de yüzde 25 peşinatta yüzde 10 indirim imkanı!

167 bin metrekare arsa üzerine yayılan Batışehir projesi Bağcılar'da hayata geçiyor. 3 bin 226 daire yer alan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Batışehir'de yüzde 15 peşinatla 60 ay vade imkanı!

Toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Batışehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları bulunuy

Bağcılar Batışehir'de 36 ay 0 faiz imkanı!

EGEYAPl Group 'un Bağcılar'da hayata geçirdiği ve ilk 2 etabı teslim edilen Batışehir'de, 2015'in ilk kampanyası düzenleniyor. Kampanya bu ay sürecinde geçerli olarak değerlendiriliyor.

Batışehir'de taksitler 2 bin 297 liradan başlıyor!

3 etaptan meydana gelen Batışehir projesinde firma bünyesinde vadelendirme imkanı sunuluyor. Batışehir projesinde daire fiyatları 255 bin lira ile 1 milyon 977 bin lira arasında değişiyor...

İstanbul'da hemen teslim konut projeleri!

Ev almaya karar verenler için İstanbul 'un nitelikli konut projelerini araştırdık. Bu projeler alıcılarına geniş sosyal imkanlar sunarken, hiç bekletmeden kapılarını da açıyor. Projelerin satış süreci devam ediyor.

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir İstanbul projesi ödeme fırsatları!

Batışehir İstanbul projesinde daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Batışehir İstanbul projesinde düşük peşinatlı ve faizsiz ödeme imkanları sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bağcılar Batışehir'de kampanya!

Toplamda 3 bin 226 adet daireden meydana gelen Bağcılar Batışehir projesi 3 etaptan oluşuyor. İşte, Bağcılar Batışehir'de kampanya...

Batışehir'den yılın son kampanyası!

Ege Yapı, Batışehir için çok özel kampanya düzenliyor. Yılın son kampanyası ile Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım ve Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi seçilen, yaşamın başladığı bu özel projeden ev sahibi olma imkanı veriliyor.

Mersin Tulumba Bat-Çık Projesi çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, güney ve kuzey hattı beton dökme çalışmalarının başladığı bildirildi.

Burhanettin Kocamaz Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatını inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak en önemli projelerden biri olan Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Batışehir projesi Haberi

Batışehir projesi

Arsa alanı 818 bin metrekare olan Batışehir Evleri konum olarak, Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde yükseliyor. Proje 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan oluşuyor. 

Etstur'dan seyahat hediye çeki  Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Batışehir projesinden ev alanlar dünyayı gezme fırsatı bulabilecek. Projeden ev alanlar, 42 bin TL’ye varan Etstur seyahat çeki kazanıyor. 

Batışehir projesinde taksit ödemeleri 2 bin 450 TL'den başlıyor. 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede 3 bin 226 adet daire bulunuyor.
 
Batışehir’in ayrıca araç kullanıcıları için TEM otoyoluna açılan özel girişi ve kolay çıkışı sayesinde her yere ulaşım daha da kolaylaşıyor.
 

Tel: 0850 222 53 43  
Web: http://www.egeyapi.com/
Gizem...