24 / 04 / 2024

Batışehir Rezidans daire fiyatları

Batışehir Rezidans daire fiyatları

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Batışehir'de peşinat yok! Hemen teslim, hemen tapu!

Batışehir projesinde daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı tarafından inşa edilen projede aylık 2 bin 240 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları!

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede aylık 2 bin 240 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün...

Ege Yapı'dan mucize gibi ödeme planı! Batışehir'de yaşam başladı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde daire alanları 76 ila 359 metrekare arasında değişiyor. Projede evler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları!

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları 365 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bağcılar'da yer alan Batışehir Evleri projesinde 0,80 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Batışehir Rezidans ödeme koşulları!

Batışehir Rezidans ödeme koşulları kapsamında 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ege Yapı Group imzası ile yükselen projede daireler hemen teslim ediliyor.

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi!

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan meydana gelen projede 3 bin 180 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi...

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Batışehir Rezidans ödeme planı!

Batışehir Rezidans ödeme planı kapsamında 60 ay vade farklı olmadan taksit yapılıyor. Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Nidapark Rezidans daire fiyatları!

Başakşehir Nidapark Rezidans daire fiyatları 522 bin liradan başlayarak yükseliyor. Başakşehir Nidapark Rezidans projesinde 348 adet daire ve 48 adet ticari birim yer alıyor...

Batışehir Rezidans daire fiyatları Haberi

Batışehir Rezidans daire fiyatları

Konutların stüdyo, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildiği Batışehir Residence'de 120 ay vadeli banka kredisi kullanabilmek mümkün.


Batışehir Rezidans daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 3 bin 226 tane konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. 


Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Evleri Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


TEM Otoyolu’nun yanında olan Bağcılar Batışehir'de dört fitness center, 7 /24 kapalı devre güvenlik sistemi, peyzaj sulama sistemleri, bir voleybol sahası, üç tenis sahası, açık ve bir kapalı basketbol sahası gibi sosyal kullanım alanları sunuluyor. 


Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul'un Bağcılar ilçesinde,...