25 / 04 / 2024

Batman 2016 konut satış verileri

Batman 2016 konut satış verileri

Türkiye genelinde konut satışları ve fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Düşüşün en büyük nedenlerinden biri döviz fiyatlarındaki aşırı oynaklık nedeniyle yatırımcıların gayrimenkul yerine finans yatırımlarına yönelmesi olarak gösteriliyor.

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Batman'da konut fiyatları uçuşa geçti!

Çimento fiyatlarında meydana gelen artış tüm Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Batman'da son günlerde konut ve kira fiyatları uçuşa geçti.

Batman’da konut fiyatlarında fahiş artış!

Batman’da koronavirüs tehdidi ve  sürekli artan konut fiyatları şehrinde gündeminde yer alıyor. Konut pazarındaki bu artışın bir nedeni de bankaların sağladıkları kredi faiz oranlarını aylık yüzde 1’in altına çekmesi oldu.

Batman'da konut fiyatları düşürülmeli!

Konut fiyatlarının yüksek olmasından yakınan Batmanlı emlakçılar, fiyatların düşmesi için yeni imar alanlarının açılması gerektiğini söylediler.

Batman'da konut satışları azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerinden derlenen bilgilere göre, Türkiye genelinde yılın ilk 5 ayında toplam 556 bin 784 konut satışı gerçekleştirildi.

Batman'da gayrimenkul fiyatları yükseldi!

Batman'da konut ve arsa fiyatları yükseldi. Gayrimenkul uzmanları kentin büyükşehirlerle yarışır hala geldiğini vurguladı.

Batman’da konut fiyatları düşüyor!

Reidin Emlak Endeks 2017 Ocak ayı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Batman’da konut fiyatları düşüşe geçti.

Batman’da konut fiyatları 2017'de düşüşe geçti!

Batman’da konut fiyatları 2017 yılında düşmeye başladı. REİDİN Emlak Endeks 2017 Ocak Raporu'na göre Batman'da konut fiyatları aylık bazda yüzde 0,4 civarında düştü.

Batman’da konut satışları düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılının Aralık ayına ilişkin konut satış rakamlarını açıkladı. Batman’da 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi.

Batman'da konut satışları yüzde 25 düştü!

Batman’da 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi. Konut Satış İstatistikleri’ne göre Batman’da konut satışları 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi.

Hatay'da 2016'da 2 bin 228 konut satıldı!

Hatay'da 2016 yılının son ayında toplam 2228 konut satışı gerçekleştirildi. Satışlar bir önceki yıla göre yüzde 9'luk artış gösterdi.

2016'da her iki satıştan biri ilk konut!

EVA Gayrimenkul Değerleme, 2016 yılı konut satış istatistiklerini açıkladı. Araştırmaya göre son konut satışlarındaki son üç yıllık artış oranı ise yüzde 15,11 oldu. 2016 yılında 1 milyon 341 bin 453 konut satıldı.

Kırşehir'de 2016'da 4 bin 169 konut satıldı!

Kırşehir'de sürekli iş yapamamaktan şikayet eden müteahhit ve emlakçıların yaşadığı sıkıntı verilerle de ortaya konuldu. 2016 yılı Aralık ayında, 2015 yılına göre konut satışları artış gösterdi.

Batman 2016 konut satış verileri Haberi

Batman 2016 konut satış verileri


Türkiye genelinde konut satışları ve fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Düşüşün en büyük nedenlerinden biri döviz fiyatlarındaki aşırı oynaklık nedeniyle yatırımcıların gayrimenkul yerine finans yatırımlarına yönelmesi olarak gösteriliyor. Gayrimenkulda hızla artan arzlar ise talebe dönüşmüyor. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul araştırma şirketleri talebin düşüşüne bağlı olarak fiyatların her geçen gün düştüğünü doğruluyor.


Batman’da ise durum Türkiye’nin diğer illerine göre farklı. Batman’da konut talebi hızla artışını sürdürüyor. 2013 yılından bu yana istatistikler incelendiğinde konut talebindeki artış gözler önüne seriliyor.


Yeni...