18 / 04 / 2024

batman belediyesi kira alımı

batman belediyesi kira alımı

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Batman Belediyesi 9 adet arsayı satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs, Girbaereşik, Körük, Bahçelievler, İrmi, Çamlıtepe ve Gültepe mahallelerinde yer alan 9 arsayı satıyor. İşte arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Batman'da 9 adet arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Batman Belediyesi, Batman ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet arsayı 1 milyon 91 bin 306 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

batman belediyesi kira alımı Haberi

batman belediyesi kira alımı

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı çeken esnafa destek olmak amacıyla belediyeye ait 54 iş yerlerinden Mart, Nisan ve Mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını duyurdu.

Şahin, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir koronavirüsten dolayı toplumsal yaşamın ciddi darbe aldığını, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'nin de bundan etkilendiğini dile getirdi.

Ticari olarak birçok sektörün sıkıntıya düştüğünü söyleyen Şahin, şöyle konuştu:

"Özellikle bazı sektörler çok ciddi sıkıntılara girdi. Biz de Batman Belediyesi olarak bu sıkıntı içerisinde olan esnafımıza bir nebze olsun yardımcı olabilmek için belediye mülkünde kiracı 54 iş yerimizin mart, nisan ve mayıs ayında kiralarından feragat ediyoruz. Belediye olarak kiracılarımızın bu ekonomik sıkıntılarına bu şekilde bir nebze olsun yardımcı olmaya çalışacağız. Esnafımızın yanında olmamız...