18 / 04 / 2024

batman emekliler derneği toki evleri

batman emekliler derneği toki evleri

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! 

Emekliler Derneği'nden milyonlarca emeklinin beklediği Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? İşte detaylar...

Emekliler seyyanen zam için bastırıyor! 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla gündeme gelen seyyanen zamma ilişkin emekliler ısrarlı. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün memur maaşlarına uygulanan 8 bin 77 lira seyyanen zammın kök aylıklara yansıtılması talep etti.

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Batmanlı emeklilerden konut inşası için arsa talebi! 

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman'da yaşayan emeklilerin konut yaptırmak için arsa talebinde bulunduğunu dile getirdi. 

Emekliler yakıt ve kira desteği istiyor!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün yaptığı açıklamada "Emeklilerimizin bilhassa kış aylarında yakıt ve kira desteğine ihtiyaç duyduğu açıkça ortadadır." dedi.

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut üretecek!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Türkiye Emekliler Derneği'nden konut hamlesi!

Emeklilerin ev sahibi olma hayali Türkiye Emekliler Derneği tarafından gerçekleşiyor. Dernek, Türkiye'nin dört bir yanında emekliler için konut üretmeyi planlıyor.

batman emekliler derneği toki evleri Haberi

batman emekliler derneği toki evleri

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, dernek tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamada bulundu.


Darbe girişimi nedeniyle izinlerin durduğunu ve seyahatlerin yapılamadığını belirten Ekmen, bu nedenle de konut teslimatının yaklaşık bir ay uzadığını söyledi.


Emekli TOKİ’ler hakkında bilgi veren Ekmen, “Batman’da emekliler derneği olarak üyelerimize yönelik TOKİ evleri yaptırdık. Yaptığımız bu proje Türkiye geneli de Batman örnek gösterildi. Emekliler Derneği yönetimi olarak çok ağır bir iş yüklendik.  Çok zor günler geçirdik, zaman zaman saatlerce kapılarda bakan ve vekilleri bekledik. Yetkililerden şahsi hiçbir isteğimiz olmadı. Üyelerimize yönelik maliyeti ucuz ve sağlam TOKİ yaptık.” dedi.


Emekliler için yapılan TOKİ evleriyle ilgili son aşamaya gelindiğini söyleyen Ekmen, “Her ne kadar TOKİ’ler gecikmişse de yasal prosedürleri...