20 / 04 / 2024

batman Emekliler Toplu Konutları

batman Emekliler Toplu Konutları

Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen "içinde camiden, alışveriş merkezine, her bloğa ait otoparktan, aile parklarına, okuldan, sağlık ocağına her şeyin düşünüldüğü Emekliler Toki, adeta modern bir site olacak" dedi.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Batman Emekli Konutları'nın kuraları çekildi!

Emekliler Derneği'nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının desteği ile Batman’a kazandırdığı 160 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

Emekliler ev hayaline kavuşuyor!

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emekliler için yapılan 160 konutun bitme aşamasında olduğunu söyledi.

TOKİ Batman Sason Konutları Türkiye'ye örnek oldu!

Batman'da Emekliler Derneğinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapılan bin 447 konut projesi, tüm yurtta örnek teşkil etti.

TOKİ Batman'a değer veriyor!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, ''TOKİ'nin Batmana verdiği artı değer ile oldukça güzel çalışmalar oldu'' dedi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 1. Bölgede inşa ettirilen 541 adet konutun teslim işlemleri 01 Aralık - 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde yer alan 541 adet konutun teslimleri bugün itibariyle başlıyor. Projenin teslimleri 16 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Batman Emekliler Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi!

450 konutluk TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ tarafından Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 3. Bölgede inşa ettirilen 450 adet konutun teslim işlemleri 12 Ekim-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

batman Emekliler Toplu Konutları Haberi

batman Emekliler Toplu Konutları


Emekliler Derneği ve TOKİ işbirliği ile yapılan toplu konutlarda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 40 blok ve 9 ile 10 kattan oluşan Emekliler Toplu Konutlarında şu ana kadar 18 bloğun kaba inşaatının tamamlandığını belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen "içinde camiden, alışveriş merkezine, her bloğa ait otoparktan, aile parklarına, okuldan, sağlık ocağına her şeyin düşünüldüğü Emekliler Toki, adeta modern bir site olacak" dedi. 


"ÖRGÜTLÜLÜK OLURSA HER ZORU BAŞARIRIZ" 

Emekliler Toki projesinin yanı sıra çok sayıda proje üzerinde çalıştıklarını ifade eden Ekmen, "Batmanda binlerce emekli insanımız var. 

Eğer birliktelik içinde örgütlülüğümüzü sağlarsak her alanda başarı elde eder ve bir çok işin üstesinden geliriz" dedi. 


Batman...