23 / 04 / 2024

Batman kentsel dönüşüm 2016

Batman kentsel dönüşüm 2016

Milletvekili Ataullah Hamidi, İluh, Cumhuriyet ve Şirinevler mahallesinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca ‘kentsel dönüşüm’ programına alınması konusunda mesafe kat ettiklerini söyledi.

Batman'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Batman İl Temsilciliği tarafından kentsel dönüşüm uygulamaları konusunda mimar ve mühendislere bilgi verildi. Toplantıya Batman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden Harita Mühendisi M. Ali Oduncu katıldı.

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Batman İluh Deresi Kentsel Dönüşüm Projesi için start verildi!

Batman'da yapılması planlanan ‘İluh Deresi Riskli Alan Belirlenmesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Genel Müdürü Vedat Gürgen başkanlığındaki bakanlık teknik ekibi toplandı.

Batman Hilalevler sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Batman Bahçelievler Mahallesi Hilalevler sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. 126 konuttan oluşan Hilalevler 45 yıl önce yapıldı.

Batman Bahçelievler kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman Bahçelievler mahallesinde aileler kentsel dönüşüm bekliyor. mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık'' dedi.

Batman kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman'ın Meydan ve Yeni mahalle semtlerindeki eski evler, kentsel dönüşüm çalışmalarının başlamasını bekliyorlar.

Batman İluh Deresi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım Batman’da önemli açıklamalarda bulundu. İluh Deresi ve etrafındaki 9 mahalle ile ilgili olarak da bir değerlendirme yapan Başbakan Yıldırım, bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını belirtti.

Batman'daki kentsel dönüşüm Vali Ahmet Deniz’e anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolat, Vali Ahmet Deniz’i ziyaretinde Batman'daki kentsel dönüşümü ele aldı.

Batmanlılar kentsel dönüşüm istiyor!

Çarpık kentleşmenin yaygın olduğu Batman’da, vatandaşlara “kentsel dönüşüm gerekli mi?” sorusu yöneltildi. İşte cevaplar...

Batman'da üç mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Milletvekili Ataullah Hamidi, İluh, Cumhuriyet ve Şirinevler mahallesinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca ‘kentsel dönüşüm’ programına alınması konusunda mesafe kat ettiklerini söyledi.

Batman İluh Deresi'ne kentsel dönüşüm geliyor!

İluh deresinde köklü ıslah çalışmasının yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan bir heyetin Batman’a geleceğini belirten Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Bu dere kentsel dönüşüm programına alınabilir” dedi.

Türkiye'de kentsel dönüşüm hızlandırılmalı mı?

Batman Çağdaş Gazetesi'nden Hasan Göker bugünkü yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı...

Batman kentsel dönüşüm 2016 Haberi

Batman kentsel dönüşüm 2016


Milletvekili Ataullah Hamidi, İluh, Cumhuriyet ve Şirinevler mahallesinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca ‘kentsel dönüşüm’ programına alınması konusunda mesafe kat ettiklerini söyledi.


ESKİ MAHALLELERE İYİ HABER

Batman’ın çekirdeği olan İluh ile birlikte Tüpraş rafinerisine komşu olan Cumhuriyet ve Şirinevler mahalleleri, ‘kentsel dönüşüm’ programına alınıyor. Geçen hafta görüştükleri Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, kentin eski mahallelerini kentsel dönüşüm programına alınmasına ‘yeşil’ ışık yaktığını belirten Ak Parti Batman Milletvekili Hamidi: “Kentsel dönüşüm ile birlikte üç eski mahallemiz daha da güzelleşecek. Ayrıca Batman’ın ciddi imar sorunları arasında yer alan havamania konusunu da aşabilmenin gayreti içindeyiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, Batman’a gönderdiği bir ekip, İluh deresinin de kentsel dönüşüm programına alınması için çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.


Batman...