20 / 04 / 2024

batman kozluk okul inşaatları

batman kozluk okul inşaatları

Batman'ın Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçe merkezinde inşaatı devam eden 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatlarını yerinde inceledi. Kaymakam Aktürk, ilçe merkezinde toplam 40 derslikli okul yapıldığını belirtti...

Kaymakam Aktürk Kozluk'ta okul inşaatını inceledi!

Batman Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa ve Özel İdare Müdürü Selahattin Aydın ile beraber yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi...

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

TOKİ Batman 16 derslikli okul ihalesi yarın!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a 16 derslikli okul!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Batman Sason'da 33 okul yenilendi!

Batman’ın Sason ilçesindeki 33 okulun fiziki bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Batman Kozluk'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Batman Kozluk ilçesinde Şemdinağa ve İslambey olmak üzere birçok mahalledeki metruk binalar yıkılıyor.

Batman Gercüş'teki cezaevinin yerine okul yapılıyor!

Batman'ın Gercüş ilçesinde 10 yıl önce kapatıldıktan sonra yıkılan cezaevinin yerine MEB tarafından 16 derslikli imam hatip lisesi inşa ediliyor.

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

Batman Gündüzlü Köyü asfalta kavuşuyor!

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Gündüzlü köy yolu asfalta kavuşuyor. Köylülerin talebine sesiz kalmayan kaymakamlık, köy yolunu asfaltlamak için ihale yapmaya karar verdi.

Batman’da 4 okul ve 2 yurt kapatıldı!

Batman’da, kanun hükmündeki kararnamenin yürürlüğe girmesinin ardından, 4 okul, 2 yurt ve 9 dernek kapatıldı. Polis ekipleri, kapatılan okul ve yurtların kapısında, olası bir duruma karşı nöbet tutmaya başladı.

batman kozluk okul inşaatları Haberi

batman kozluk okul inşaatları


Batman'ın Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçede devam eden okul inşaatlarını denetledi.


Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçe merkezinde inşaatı devam eden 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatlarını yerinde incelemelerde bulundu. İlgililerden bilgi alan Kaymakam Aktürk, ilçe merkezinde toplam 40 derslikli okul yapıldığını belirterek, "Yüklenici firma zamanında ve uygun bir şekilde görevini yapmaktadır. Önümüzdeki sezonda burada eğitim öğretim görecek olan öğrencilere hizmet verecek durumda olan iki okulumuz olacak. 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatları bitmesi halinde çocuklarımızın hayat alanı olan oyun parkları ve basketbol sahası da yapılacak" dedi.



Kırıkhan...