16 / 04 / 2024

Batman OSB arsa

Batman OSB arsa

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılar ‘Cazibe iller’ programı kapsamında destek bekliyor. OSB’de bazı şirketlere yer tahsisinde öncelik tanınacak.

3 ildeki 8 adet arsa ve arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkuller...

Batman, Balıkesir ve Bursa illerinde yer alan toplam 8 adet arsa ile arazi satışa sunuluyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

3 ildeki 11 adet arsa ve arazi 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor! Gayrimenkul arayanlar dikkat! 

Bursa, Batman ve Adana illerinde yer alan 11 adet arsa ve arazinin satışı yapılıyor. Peki hangi ildeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki ilde 3 adet arsa ve arazi satılacak!

Antalya ve Batman'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

O ilde tam 46 bin 433 metrekarelik arsa satılacak!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman Merkez İluh'ta yer alan 46 bin 433 metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 2 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Batman'da 9 adet arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Batman Belediyesi, Batman ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet arsayı 1 milyon 91 bin 306 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 100 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi Körük Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

O ilde 81 bin 250 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'ndeki  imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

O ilde 100 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Batman OSB arsa Haberi

Batman OSB arsa

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılar ‘Cazibe iller’ programı kapsamında destek sağlanmasını bekliyor. OSB’de bazı şirketlere yer tahsisinde öncelik tanınıyor. 


Batman OSB'de 2 bin dönümlük ek arazinin istimlak çalışmalarının tamamlandı. Organize Sanayi Bölgesi’nde öncelik, marka şirketlere verilecek.


OSB Müdiresi Zeynep Akbel, istimlak bedellerinin yüzde 80’inin tamamlandığını söyledi. Akbel, “Valimiz sayın Ahmet Deniz ve müteşebbis heyeti, yakın sürede ek arazilere yönelik yer tahsisi konusunda çalışma başlatacak. Öncelik bu kez marka şirketlere tanınacak. Bazı yatırımcılar da cazibe iller kapsamındaki desteklerle OSB’de yatırım yapmak istiyor. Yatırımcıların talepleri yakın sürede değerlendirecek” şeklinde konuştu.




Batman...