11 / 05 / 2024

Batman Valisi Ahmet Deniz

Batman Valisi Ahmet Deniz

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

Batman'da asfalt çalışmaları sürüyor!

KHK ile Batman Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından yürütülen belediye hizmetlerini yerinde inceleyen Vali Deniz, "Vatandaşımız hizmetin en iyisine layık. Bizlere düşen görev hizmetin en iyisini onların ayağına götürmektir" dedi.

Bu ilde yaşayanlara sosyal konut müjdesi!

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da yaşayan vatandaşlara sosyal konut müjdesi verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Vali Canalp, söz konusu projenin lansmanını kısa bir süre sonra yapacaklarını söyledi.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Batman Belediyesi iş yerlerinden 3 aylık kira ücretini almayacak!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Hulusi Şahin: Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşacağız!

Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşmayı düşündüklerini ifade eden Batman Valisi Hulusi Şahin, eskisinden çok daha güzel olacak Hasankeyf'i dünyaya tanıtacaklarını söyledi...

Batman ikinci OSB için start veriliyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şahin, Batman'da ikinci Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Batman Valisi Ahmet Deniz Haberi

Batman Valisi Ahmet Deniz
Batman OSB 4. İlave Kamulaştırma Toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı. 


Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.


Toplantıda OSB'nin genişletme çalışmaları kapsamında yapılacak kamulaştırmalarda hak sahiplerinin talepleri ve kamulaştırmanın hızlandırılması ile ilgili koordinasyonu gerektiren konular ele alındı.Hak sahipleriyle bir süre sohbet eden Vali Deniz, çalışmaların hızlandırılması için ilgili kurumlarla en kısa zamanda anlaşmaya varmaları gerektiğini belirtti. Deniz, kamulaştırma çalışmalarının ivedilikle bitirilerek, yatırımcılara arsa tahsislerinin yapılması gerektiğini ifade etti.Vali Deniz'den Rektör Durmuş'a hayırlı olsun ziyaretiToplantı sonrası Vali Deniz, Batman Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Aydın Durmuş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Durmuş'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Deniz, kendisine...