24 / 04 / 2024

Batuhan Başel

Batuhan Başel

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Başel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

A101'e Volta YIDE Elektrikli araç geliyor! Çılgın indirim 28 Eylül'de başlıyor! A101 yeni online aktüel ürünler kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 28 Eylül itibarıyla başlayacak ürünler aldın Aldın kampanyası ile satışa çıkarılacak. İşte A101 28 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğu...

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Koç Finans “El Değmeden Taşıt Kredisi” uygulamasını başlattı! Araç almak isteyenler hemen baksın!

Sektörde bir ilke imza atan tüketici finansman şirketi Koçfinans, “El Değmeden Taşıt Kredisi”ni tüketicilere sundu. Kredi başvurusundan para çıkışına kadar tüm süreçler uçtan uca otomatize edildi.

Bayiler stokladıkları araçları satmaya başladı, ikinci el araçlarda satışlar gevşedi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bayilerin bir kısmının, stokladıkları araçları mecbur kalıp piyasaya sürmeye başladıklarını belirterek, “Artık müşterilerini ve hatta galerileri arayıp araç var, almak ister misiniz dediklerini görüyoruz. İkinci el satışlar da gevşedi" dedi.

El Nino etkisi başlıyor! Aşırı sıcaklık 2024'e kadar sürecek!

El Nino olarak adlandırılan hava olayı, 1-2 yıl boyunca gezegenin ısınmasına neden oluyor. Dünya genelinde etkisini göstermeye başlayan bu hava olayı birçok yerde iklim değişikliklerine neden oldu.

2. el konut kredisi veriliyor mu? İkinci el konut kredisi başvuruları başladı mı? İkinci el konut kredi faizi ne kadar?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ikinci el konutlar içinde çalışmaların yapılacağını söyledikten sonra vatandaşlar bu konuya dair sorularını yöneltmeye başladı. İşte detaylar!

Araç alacaklar dikkat! Fiyatları duyanlar şok oldu. İkinci el otoda kriz çanları çalmaya başladı

Asgari ücret zammı açıklaması yapılacağı şu günlerde ikinci el oto pazarında hareketlilik başladı. 2023 yılına girmeden araçlarını yenilemek isteyen araç sahipleri, oto pazarlarındaki karşıklaştıkları fiyatlarla adeta şoka uğradı. 

İkinci el otomobil alacaklar müjde! Fiyatlar gevşemeye başladı

"Yüksek fiyat ortamının yavaş yavaş bitmeye başladığını görüyoruz" diyen ODD Başkanı Bozkurt,  2023'te de sıfır otomobilin piyasada bollaşmayabileceğini ancak ikinci el fiyatlarında yavaş yavaş bir gevşeme görülmeye başlandığını söyledi.

Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı: İkinci el otomobilde alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamı bitiyor…

İkinci el piyasasının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen söyleyen Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, sektör hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı....

İkinci el konut alıp satacaklar dikkat! KDV oranı nasıl tespit edilir? 1 Nisan 2022'den itibaren başlıyor!  

KDV’ye tabi ikinci el konut satışına uygulanacak KDV oranının tespiti bakımından kimlik kartı veya dosyası bulundurma zorunluluğu ortaya çıktı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İkinci el konut satışına KDV kimlik kartı' başlıklı o yazısı...

Batuhan Başel Haberi

Batuhan Başel

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Başel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...