19 / 04 / 2024

Baumit Cool Pigment ısı yalıtımı

Baumit Cool Pigment ısı yalıtımı

Baumit İnovasyon Merkezi’nin geliştirdiği Cool Pigment ile en koyu ve en moda renk tonlarını bile ısı yalıtım sistemlerinde geniş alanlar üzerinde uygulamak artık mümkün.

Avva mevsim geçişlerinin en cool parçalarını sizlere sunuyor. Üstelik sepette yüzde 20 indirim. 8 Eylül 2022 fiyatları

Avva mevsim geçişinde zorlanan erkekler için, sezona yönelik ürünlerde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva'nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Dyson'da Anneler Günü'ne özel kampanya! İşte 5 Mayıs 2022 Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact fiyat listesi!

Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte hediye araştırmaları da hız kazanmaya başladı. Dyson indirimli fiyatlarıyla Anneler Günü kampanyalarını hazırladı. Peki, Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Binaların mantolaması iklim değişikliğinde büyük önem taşıyor!

Avrupa’nın mantolama devleri arasında yer alan Baumit, gerçekleştirdiği İklim Değişikliğine Karşı Mantolama Zirvesi’nde, ülkenin dört bir yanındaki bayileri ve inşaat sektörünün ilgilileriyle buluştu.

ABD'de bedava Bitcoin dağıtımı başlıyor!

ABD'nin Missouri eyaletindeki Cool Valley kentinin belediye başkanı Jayson Stewart, bütün şehir sakinlerine Bitcoin dağıtmak amacıyla para topluyor.

Yalıtımsız binalarda enerjinin yüzde 80'i ısınmaya harcanıyor!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer konut ve iş yerlerinde yalıtım olmaması nedeniyle yüksek enerji harcamaları yapıldığını dile getirerek bu harcamaların yüzde 50 oranında azalabileceğini dile getirdi.

Binanızı mantolama yaptırmanız için 9 neden!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit, yaşam alanlarınıza mantolama yaptırmanız için 9 nedeni açıkladı.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Konut fiyatları artacak!

Baumit Genel Müdürü Özdayı "İstanbul’da 50 ila 60 bin dolara ev alabilirsiniz bugün. Diğer ülkelerle kıyasladığımızda inanılmaz bir fiyat. Dolayısıyla, konut fiyatlarının bundan sonraki süreçte, bugünkü kadar ucuz olmayacağını düşünüyoruz" dedi...

Baumit Akademi sektöre katkı sağlıyor!

Avrupa’nın lider mantolama ve yapı harçları üreticisi Baumit, yapı sektörünü bilinçlendirmek için başlattığı “Baumit Akademi Yollarda” projesiyle,  inşaat firmalarına, bayilere, akademisyenlere, yapıya ve yalıtıma ilgi duyan herkese ulaşmayı hedefliyor...

Baumit 41. Yapı Fuarı’na katıldı!

Baumit, Healthy Living ürünlerinin tanıtımını ilk kez Yapı Fuarı’nda gerçekleştirdi. Baumit, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’de yerini aldı. 

Yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli!

Baumit Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli şeklinde açıklama yaptı.

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Bu yıl duvarlar Baumit ile renklenecek!

Baumit, 2017 yılında bu ürün grubu ile ön planda olacak. Bu yıl duvarlar Baumit ile renklenecek. Renkli bir yıl için aradığınızdan fazlası Baumit’de..

Baumit Cool Pigment ısı yalıtımı Haberi

Baumit Cool Pigment ısı yalıtımı

Binaların dış cephelerinde alışılagelmiş tip boyalarda koyu renkler, güneş ışığını daha fazla çekmesi,  yoğun ısınma yaratması ve ısı yalıtım sistemine zarar vermesi nedeni ile tercih edilmezler. Baumit’in yeni ürünü Cool Pigment boya ve kaplama ürünleri içerisinde bulunan özel pigmentler, güneş ışığının büyük kısmını yansıtarak yüzey sıcaklığının artmasını engelliyor. Böylece yüzeyler serinliğini koruyor ve  ısı yalıtım sistemine zarar verilmesini önlüyor.

En yüksek seviyede kaliteyi ve güvenliği sunabilmek için geliştirilen Cool Pigment tüm Baumit hazır dekoratif kaplama ve boya ürünlerinde kullanılabiliyor. Özellikle Avrupa’nın dış cepheler için 888 renk alternatifi ile en geniş renk sistemi olan Baumit Life® içerisinde bulunan en koyu tonlarla etkili ve güvenli dış cepheler yaratabilirsiniz.

Baumit, İleriye yönelik fikirler.

www.baumit.com.tr

www.facebook.com/BaumitTurkiye

0 216 680 34 00

Baumit Müşteri Hattı : 0850...