29 / 03 / 2024

Baumit Türkiye Atalay Özdayı

Baumit Türkiye Atalay Özdayı

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Gayrimenkul sektörü, Türkiye nüfusunun üzerinde büyüyor!

Gayrimenkul sektörünün ikinci yarıyıl projeksiyonunu çizen ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, sektörün Türkiye nüfus ortalamasının üzerinde büyüdüğünü belirtti.

Arap sermayesi Türkiye'de yatırım yapacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, iş dünyasının referandum sürecinin sona ermesiyle rahat bir nefes aldığını belirtti. Atalay, yabancı yatırımcıların Türkiye’den gayrimenkul alma sürecine gireceğini söyledi.

Özhan Atalay, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin genel müdürü oldu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün duayen ismi Özhan Atalay’ı ailesi dahil etti. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü olarak görev yapacak olan Atalay, yarın (1 Mart 2017) itibariyle yeni işine başlayacak.

Baumit Türkiye, ikinci tesisini kurmaya hazırlanıyor!

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, "Plan çerçevesinde, hedeflerimize ulaştığımız ve sektör beklediğimiz yönde büyüdüğü sürece Türkiye'de ikinci tesisimizi açmayı hedefliyoruz" dedi.

Baumit Türkiye yüzde 25 büyümeyi hedefliyor!

Baumit Türkiye'nin Genel Müdürü Atalay Özdayı Dilovası Gebze Fabrikası'nda basın mensupları ile bir araya geldi, 2008 yılında toplamda 14 milyon euro yatırımla kurulan Türkiye'deki fabrikanın yıllık 300 bin ton üretim kapasiteye sahip olduğunu kaydetti.

Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü oldu!

CENTURY 21 Türkiye Genel Müdürlüğü’nde yeni atama... Farklı sektörlerin önde gelen markalarında üst düzey yöneticilik deneyimleri olan Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Baumit inşaat sektörü üzerinde büyüyecek!

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı: “Sürdürülebilirlik, yapı malzemeleri alanının da en önemli unsuru. Baumit, bu konunun önemini vurgulayabilmek için Türkiye’de 2015 yılını “süreklilik” yılı olarak belirledik.”

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı oldu!

Avusturya’nın yapı malzemeleri alanında lider markalarından Baumit Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Atalay Özdayı atandı.

Baumit Türkiye inşaat pazarının üzerinde büyüme hedefliyor!

Baumit olarak 2014 yılında tüm ürün gruplarında belirledikleri hedeflerin tümünü yakaladıklarını belirten Baumit Pazarlama Müdürü Candan Mumcuoğlu, bir önceki yıla göre yüzde 25’lik bir büyüme elde ettiklerini söyledi...

KKTC Türkiye'nin suyuna kavuşacak!

Türkiye'den KKTC’ye gelecek "Su Temin Projesi" kapsamında 3 yeni tesisin temeli törenle atıldı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Üretim artacak ve refah yükselecek. Türkiye-KKTC arasındaki bağlar böylelikle daha da pekişecek" dedi...

AFAD-Türkiye Deprem Veri Merkezi protokolü imzalandı!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Deprem Veri Merkezi protokolü imza töreninde, "Türkiye olarak depremle yaşamayı, deprem öncesi hazırlıkları iyi yapmayı, deprem sonrası sonuçlarıyla iyi baş etmeyi öğrenmemiz, bilmemiz gerekiyor" dedi...

Türkiye Van depremine bu zamana kadar 1 milyar dolar harcadı!

Beşir Atalay: "Türkiye olarak Van depreminde şu ana kadar harcadığımız yaklaşık 1 milyar dolardır" dedi

Baumit Türkiye Atalay Özdayı Haberi

Baumit Türkiye Atalay Özdayı

Hızlı büyüyen ve geniş bir yalıtım malzemeleri pazarına sahip Türkiye'de sektörün en önemli oyuncularından biri de Baumit Türkiye. Avusturyalı Schmid Industrie Holding'in şirketlerinden olan Baumit, 30 ülkede 40'ın üzerinde tesise ve 5 binin üzerinde çalışana sahip. Ekonomist'te yer alan habere göre, globalde yıllık 1 milyar Euro'yu aşan cirosuyla yılda ortalama 40 milyon metrekare ısı yalıtımı yapan şirket, yıllık 300 bin ton üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük üreticileri arasında yer alıyor. Şirket, Avrupa yapı endüstrisinin önemli AR-GE merkezlerinden olan Baumit İnovasyon Merkezi'nde yaptığı 6,5 milyon Euro yatırımla da ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

100 milyon TL ciro

Baumit, Türkiye'de 2007'den bu yana faaliyet gösteriyor. Üretim tesisi Gebze KOcaeli'de merkezi İstanbul'da olan Baumit Türkiye, özellikle ısı yalıtım sistemleri konusunda uzman. Baumit Türkiye Genel...