24 / 04 / 2024

Bayat Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları

Bayat Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları

Her mahalleye hizmet götüren Bayat Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden sürdüyor. Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, devam eden yaya kaldırım, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek bildi aldı.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Aliağa Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Aliağa Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

Bayat Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları Haberi

Bayat Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları

Bayat Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden sürdüyor. 


Her mahalleye hizmet götüren Bayat Belediyesi, halkında takdirini topluyor. Çelebi, Hatıplar Sokak ve Şahinler Sokakta geçtiğimiz ay hummalı bir çalışma sergileyen Bayat Belediyesi, bu bölgelerin bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlarken, Osman Yıldırım ve Çankırı caddeleri, Üngörler, Kızılbayır ve Hilal, İğdeli, Çakırlar ve Cami Sokak üzerinde bulunan yaya kaldırım, bordür ve kilitli parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor. 


Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, devam eden yaya kaldırım, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek bildi aldı."İnsanların en hayırlısı, insanlara en fazla hizmet edendir" düsturu ile hizmete devam ettiklerini kaydeden Başkan Ünlü;" Bu doğrultuda gece gündüz demeden imkânlarımız ölçüsünde su, kanalizasyon ve çevre temizliği gibi hayati hizmetlerin yanında,...