10 / 05 / 2024

Baydöner ne kadar vergi ödedi

Baydöner ne kadar vergi ödedi

Türkiye’nin en çok döner satan restoran zinciri olan Baydöner, İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

Tapu döner sermaye harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tapu döner sermaye harcı 2022 ücreti!

Tapu dairesinde gerçekleştirilen gayrimenkul alım satım işlemleri için ödenen masraflar arasında döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tapu döner sermaye harcı 2022 ücreti...

Tapu döner sermaye harcı 2022 ne kadar?

Tapu döner sermaye harcı 2022 belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 2022 yılı tarifesinde yeni rakamlar açıklandı. Peki, tapuda işi olan bir vatandaş bu sene döner sermaye ücreti olarak ne kadar ödeyecek? İşte 2022 tapu döner sermaye harcı...

2016 tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Taşınmaz malların alım satım sürecinde işlemin tamamlanabilmesi için bazı masrafların da karşılanması gerekiyor. Bu masraflar arasında tapu döner sermaye de bulunuyor. Peki, 2016 tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Baydöner 2020 yılına kadar 300 restorana ulaşacak!

SON yıllarda geleneksel Türk yemeklerinden ‘fast food’ zinciri kurma projeleri çoğalırken Baydöner, sadece 8 yılda 100 restoranla dönerde en büyük zincir olmayı başardı. 1800 kişilik istihdama ve 220 milyon lira ciroya ulaştı

Tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Gayrimenkul satış işlemlerinin gerçekleşebilmesi için hem alıcının hemde satıcının bazı masrafları ödemesi gerekiyor. Peki, tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Gayrimenkul devir işlemleri için tarafların belli oranda tapu harcı ödemesi gerekiyor. Ayrıca tapu harcının yanı sıra tapu döner sermaye ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Baydöner İskender 96 restorana ulaştı!

Baydöner, Maltepe Park'ta Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 96 Restorana Ulaştı. 2015 Yılı Sonuna Kadar 110 Restoran Hedefleyen Baydöner, Yurtdışı Büyümesini de Hızlandıracak.

Tapuda döner sermaye harcı 2015 ne kadar?

Tapu dairesinde yapılan mülkiyet devir işlemleri için bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Bu masraflar arasında tapu harcı ve döner sermaye ücretleri bulunuyor. Peki, tapuda döner sermaye harcı 2015 ne kadar?

Tapuda döner sermaye ne kadar?

Döner sermaye, özellikle kamu kurum ve kuruluşların hizmet kalitesini artırması için ihtiyaç duyulan mal ve diğer hizmetleri alabilmesi için alınan ücrete deniyor. Peki, tapuda döner sermaye ne kadar?

Baydöner 5 yılda 200 mağaza açacak!

ABD'ye girmeye hazırlanan Baydöner, ülkedeki öğrencilerle strateji geliştirdi. Buna göre şirket 5 yılda 200 mağaza açacak. Bu doğrultuda bir strateji oluşturan Baydöner, Amerikan kültürüne uygun 10 çeşit döner hazırladı.

Tapu harcı oranı ne kadar?

Tapu dairesinde işlemin tamamlanabilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve müdürlük tarafından hesaplanan tapu harcının bankaya yatırılması gerekiyor. Peki, 2014 tapu harcı oranı ne kadar?

Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede; yüzme havuzu, dinlenme alanları, sauna,fitness center ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Baydöner ne kadar vergi ödedi Haberi

Baydöner ne kadar vergi ödedi


İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni 1 Kasım 2014 Cumartesi günü  İzmir Hilton Oteli Barbaros Paşa Balo Salonu’nda gerçekleşti. Törende 2013 yılı vergi rekortmenleri onurlandırıldı. Döner restoran zinciri Baydöner, restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.


Her yıl geleneksel olarak yapılan, vergi ödemede ve ülkeye döviz kazandırmada başarılı üyelerin ödüllendirildiği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde bu sene 75 altın, 75 gümüş ve 74 bronz madalya, 424 özel ödül, 649 takdirname olmak üzere 1297 ödül verildi. Ödül töreni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Altın madalya ödülünü Aziz Kocaoğlu’dan alan Baydöner Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Burak Sarı şöyle konuştu; 


"Ödenen her verginin bize hizmet olarak geri...