19 / 04 / 2024

Baydöner vergi ödeme

Baydöner vergi ödeme

Türkiye’nin en çok döner satan restoran zinciri olan Baydöner, İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Vergide yeni dönem... Gelire göre vergi sistemi geliyor!

Gelire göre vergi sistemi gündemde tekrardan yerini aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, konuya ilişkin çalışma başlattıklarını belirtti. Peki, gelire göre vergi ödeme nasıl olacak? İşte detaylar...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

MTV ek vergi ödeme tarihi belli oldu! İşte ödeme takvimi...

Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ek ödeme takvimi belli oldu. İşte güncel ödeme takvimi...

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Mart ayında ödenecek vergiler hangileri? İşte 2022 mali takvimi

Mart ayı vergi mükellefleri için oldukça önem taşıyor, çünkü birçok vergi türünün ödemesi bu ay içerisinde gerçekleşiyor. Peki, mart ayında ödenecek vergiler hangileri? İşte 2022 mali takvimi ve beyanname ve vergi ödeme tarihleri…

Evi olanlar dikkat! Son gün 31 Mart!

Gelir İdaresi Başbakanlığı, milyonları ilgilendiren kira geliri ve vergi ödeme zorunluluğunu duyurdu. Kira geliri beyan dönemi ile ilgili önemli duyuru geldi. İşte detaylar...

Milyonlarca mülk sahibini ilgilendiriyor! Kira vergisinde kazandıran tüyolar neler? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulü kirada olan vatandaşların vergi ödeme işlemleri 1 Mart itibarıyla başlamış olup 31 Mart'ta sona eriyor. Posta Gazetesi yazarı Bilal Emin Turan bugün kaleme aldığı yazısında kira vergisi hakkında merak edilen konu başlıklarına değindi.

Emlak vergisi 2022 1. taksit ne zaman?

Emlak vergisi mükellefleri için vergi ödeme dönemi yaklaşıyor. Peki, emlak vergisi 2022 1. taksit ne zaman? Vergi en son ne zaman ödenebilir?

Dikkat! Vergi yapılandırması ve ödeme süresi uzatıldı!

7326 sayılı vergi yapılandırma kanununa ilişkin süre uzatımı gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre başvuru ve ödeme süresi 1 ay uzatıldı.

Vergi affı uzatıldı mı?

Vergi ödeme tarihlerini kaçıran emlak vergisi mükellefleri için müjde geldi. Peki emlak vergisi cezası 2021 ne kadar? Emlak vergisi ceza affı var mı? Vergi affı uzatıldı mı? İşte tüm merak edilenler...

Kira stopaj hesaplaması nasıl yapılır?

Kira stopaj hesaplamaları Türkiye'de nasıl hesaplandığı en fazla merak edilen vergi ödeme şekillerinden biri oluyor. Peki kira stopaj hesaplamaları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Baydöner vergi ödeme Haberi

Baydöner vergi ödeme

Türkiye’nin en çok döner satan restoran zinciri Baydöner, İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu. 01 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 14.00’da İzmir Hilton Oteli Barbaros Paşa Balo Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, 2013 yılı vergi rekortmenleri onurlandırıldı.


Her yıl geleneksel olarak yapılan, vergi ödemede ve ülkeye döviz kazandırmada başarılı üyelerin ödüllendirildiği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde bu sene 75 altın, 75 gümüş ve 74 bronz madalya, 424 özel ödül, 649 takdirname olmak üzere 1297 ödül verildi. Ödül töreni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Altın madalya ödülünü Aziz Kocaoğlu’dan alan Baydöner Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Burak Sarı konuyla...