19 / 04 / 2024

bayraklı belediyesi arsa ihalesi ne zaman

bayraklı belediyesi arsa ihalesi ne zaman

İzmir Bayraklı Belediyesi tarafından Yamanlar Mahallesi'nde kapalı teklif usulüne göre satılacak olan iki arsanın ihalesi, 4 Mart'ta Osmangazi toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Arsaların muhammen bedeli 10 milyon 750 bin TL olarak belirlendi...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

İzmir Bayraklı'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, İzmir Yamanlar'da yer alan arsayı 10 milyon 474 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırıyor..

Bayraklı Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin gayrimenkullerine haciz kararı!

İzmir Bayraklı Belediyesi, kaybettiği bir "kamulaştırmadan el atma" davasından çıkan 13 milyon 713 bin TL tazminat nedeniyle gayrimenkullerinin haczedilmesiyle karşı karşıya kaldı.

Bayraklı Belediyesi 6 yılda 12 bin konutu kontrol etti!

Bayraklı Belediyesi 6 yılda 12 bin konutu kontrol etti. Analizleri yapılan yapıların yarısından fazlasının büyük bir depreme dayanamayacağı ortaya çıktı

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

2015 yılında tamamlanması hedeflenen ancak mahkeme kararı nedeniyle geciken Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde yüklenici firmanın teslim edeceği binanın iç çalışmaları yapılacak.

İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi arsa speküslasyonuna imkan mı tanıyor?

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Bayraklı Belediyesi 2016’da projelerine hız verdi. Manavkuyu Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı kültür ve spor merkezi projesinden sonra Postacılar Mahallesi’ne de bir kültür merkezi kazandırılması için düğmeye basıldı.

Bayraklı Belediyesi hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı!

4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlanan Bayraklı Belediyesi hizmet binası inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı.

bayraklı belediyesi arsa ihalesi ne zaman Haberi

bayraklı belediyesi arsa ihalesi ne zaman


İzmir Bayraklı Belediyesi tarafından Yamanlar Mahallesi'nde kapalı teklif usulüne göre satılacak olan iki arsanın ihalesi, 4 Mart'ta Osmangazi toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Toplam inşaat alanı yaklaşık 38 bin metrekare olan arsaların muhammen bedeli arsa başı 5 milyon 375 bin olarak belirlendi.


Bayraklı'da 2886 Sayılı Kanunun 35/A Maddesi uyarınca ‘Kapalı Teklif Usulü’ ile belirlenen tarih ve saatte Bayraklı Belediyesi Osmangazi Şubesinde bulunan encümen toplantı salonunda yapılacak olan ihale ile Yamanlar mahallesi'ndeki 2 arsa satışa çıkacak. 4 Mart'taki ihaleler 14.00 ve 14.15'te gerçekleştirilecek.


Satış ihalelerinde alıcıları tarafından ihale bedeli 57'nci maddeye göre peşin ödenecek. İhaleye ait genel şartlar ve diğer belgeler mesai saatleri içinde Bayraklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden temin edilebilir. İhaleye katılabilmek için; ilgililer şartnameye uygun hazırlayacakları tekliflerini 04/03/2014 Salı günü saat...