19 / 04 / 2024

bayraklı haberleri

bayraklı haberleri

Yeni Asır-Sabah Baskı Tesisleri ile benzinlik yakınındaki binada çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Büyükşehir'in 2 itfaiye aracından birinin hortumu delindi, birinin suyu bitti. Yangın Manisa'dan yetişen ekiplerin desteğiyle 2.5 saatte söndürüldü

Bayraklı'da kiralar uçtu!

Bayraklı'da son yıllarda yaşanan gelişmeler nedeniyle ilçedeki konut fiyatları tavan yaptı, kiralar da yükseldi. Altın Emlak Bayraklı Temsilcisi Gülden Sargıner, "5 yaşına kadar 140 metrekarelik bir evin kirası 2 bin 200 lirayı buluyor" dedi.

Bayraklı'nın hizmet binası inşaatı başlıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. Hizmet binası, dört katı yer altında, dokuz katı da yer üstünde olarak planlandı.

Bayraklı Belediyesi binası 2015'te bitecek!

Eamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki birkaç gün içerisinde inşaata kaldığı yerden devam edecek.

İzmir Bayraklı Yamanlar'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Bayraklı ilçesine bağlı Yamanlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplam 9 milyon 750 bin TL tahmini bedelle 21 Ekim 2014 tarihinde ihale ediliyor.

Bayraklı'da temeller bilimsel atılacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Yeni Kent Merkezi 'nde, zemin ile binaların statik hesaplarının örtüştüğü bir sistem olacak. Bu konuda bilimsel çalışmalar yapıyoruz" dedi...

Bayraklı'daki yangının geç söndürülmesi İzmirliler'in tepkisini çekti!

İzmir 'in Yeni Kent Merkezi Bayraklı 'da önceki akşam dev konut ve alışveriş merkezi inşaatında çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi itfayesinin yetersiz müdahalesi kaygı uyandırdı.

Bayraklı Belediyesi'nden 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bayraklı Belediyesi; Yamanlar Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 21 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 ile 14.15 arasında satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 4.8 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

Bayraklı tören alanı kazandı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Diğer kalan bölüm için tespit davası açıldı. Burası Bayraklı'nın tören alanı olacak. Ayrıca ilçemize büyük bir yeşil alan kazandırmış olacağız" dedi.

Bayraklı Belediyesi'nde temeller sağlam atılacak!

Bayraklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, bundan sonra söz konusu raporun sonuçlarını ve yeni kent merkezine ait imar esas jeolojik etüdlerini de yüksek yapı inşa edecek proje gruplarına verecek...

Bayraklı'daki yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaptığı açıklamada, ilçe sokaklarını yeni, modern ve çağdaş görünüme dönüştürmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle ilçenin dört bir yanında çalıştıklarını söyledi.

Bayraklı Belediyesi Viyadük projesi için kolları sıvadı!

Bayraklı Belediyesi, Yamanlar ve Doğançay Mahalleleri’ni Onur Mahallesi’ne bağlayacak viyadük projesinin yapımı için kolları sıvadı. Projenin zemin etüdü için kısa süre önce başlayan sondaj çalışmaları tamamlandı.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

bayraklı haberleri Haberi

bayraklı haberleri


İzmir'in Yeni Kent Merkezi Bayraklı'da konut ve alışveriş merkezi inşaatında dün akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kentin büyük kısmından görünen alevler paniğe yol açarken, inşaatın yanında Yeni Asır-Sabah Gazetesi Baskı Tesisleri ve benzin istasyonun yer alması tehlikeyi daha da artırdı. Yangına 2 araçla müdahele eden İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yetersizliği ise tepki çekti. Bir itfaiyenin hortumunun patladığı ve diğerinin de suyunun kısa sürede bittiği belirtilirken, ekipler uzun süre destek bekledi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de devreye girdi. Ergün'ün girişimiyle Manisa Orman Müdürlüğü ararözleri geldi. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Bayraklı Belediyesi arazözleri de yangın yerine su taşıdılar. Valiliğin de yangının ilk dakikalarında, havadan müdahele için Büyükşehir yetkilileriyle görüştüğü...