20 / 04 / 2024

bayram otel van

bayram otel van

Vanda 5.6 şiddetindeki depremde yıkılan ve 25 kişinin ölümüne neden olan Bayram Oteli sahiplerinin mal varlıklarına peş peşe iki ayrı ihtiyati tedbir kararı konuldu

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Ticaret Bakanlığı’ndan çok önemli uyarı: E-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlıyorlar!

Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi vatandaşları uyardı. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Ramazan Bayramı’nı birleştirip tatile gidecekleri dolandırıcılara karşı uyaran Bakanlık, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlandığını bildirdi.

Van İpekyolu'nda 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 1436 ada 62 parselde yer alan oteli 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Van Bayram Otel davası AİHM'ye taşındı!

Van'da 2011 yılında meydana gelen artçı depremde yıkılarak 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Otel ile ilgili dava Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşındı.

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Van’ın Muradiye ilçesi ilk oteline kavuştu!

Van’ın Muradiye ilçesinde iki iş adamı tarafından inşa edilen ve ilçede ilk olma özelliği taşıyan otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Van'da hasar tespit çalışmaları başladı!

Van'da, terör örgütü PKK mensuplarınca Kurban Bayramı'nın ilk günü gerçekleştirilen saldırıda zarar gören işyerleri için hasar tespit çalışması başlatıldı.

bayram otel van Haberi

bayram otel van

Vanda 9 kasımdaki 5.6 şiddetindeki depremde yıkılarak aralarında DHA muhabirleri Cem Emir ile Sebahattin Yılmazın da olduğu 25 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Otelinin sahiplerinin servetine ihtiyati tedbir kararı konuldu. Orduevinden korktuğu için Bayram Otelinde kalan ancak hayatını kaybeden Aydınlı Astsubay Afşin Kürşat Gülerin ailesinin açtığı davada kararı Van 2.Asliye Hukuk Mahkemesi verdi. Best Van Turizmde şoför olarak çalışan 43 yaşındaki Erdal Timurun ailelerinin açtığı davada ise kararı, Van 3. Asliye Hukuk Mahkemesi verdi.

Aydınlı Astsubay Afşin Kürşat Gülerin ailesi otel sahipleri dahil Van Belediyesi ve Van Valiliği İl Afet Koordinasyon Merkezi hakkında 450 bin TLlik maddi ve manevi tazminat davası açarken, Erdal Timurun ailesi de 92 bin TLlik tazminat davası açtı. Astsubay Afşin Kürşat Gülerin ailesinin avukatı Suat Çakanın verdiği...