23 / 04 / 2024

Bayrampaşa Cezaevi ketsel dönüşüm projesi fiyatları

Bayrampaşa Cezaevi ketsel dönüşüm projesi fiyatları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı cazibe merkezine dönüşecek!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanında kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesi iptal edildi!

Bayrampaşa Eski Cezaevi’ni kapsayan kentsel dönüşüm planları idare mahkemesi tarafından iptal edildi.

Cezaevi Alanı Dönüşüm Projesi Bayrampaşa'ya değer katacak!

Bayrampaşa’nın çehresini baştan sona değiştirecek eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Bayrampaşa kentsel dönüşümle gündemde!

Bayrampaşa, kentsel dönüşüm projeleriyle gündemde. Yıkılan cezaevi alanına yeni şehir inşa ediliyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner projelerle ilgili bilgi verdi.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinin tüm detayları!

Bayrampaşa cezaevinin bulunduğu bölgedeki kentsel dönüşüm bölge sakinleri kiraya çıkmadan etap etap gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Atila Aydıner, sokak kültürünü yaşatacaklarını ve TEM otoyolunun üstünü kapatarak Bayrampaşa’ya ilk meydanını kazandıracaklarını belirtti

Bayrampaşa eski cezaevi alanındaki dönüşüm sekteye uğramaz!

Bayrampaşa'daki 'eski cezaevi alanı'na ilişkin dördüncü kez yürütmeyi durdurma kararı verildi. Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Abdülnaser Şimşek, inşaatın devam edeceğini belirterek “İstek doğrultusunda İBB Meclisi'nde bir karar alınır ve proje devam eder” dedi.

Bayrampaşa eski cezaevi alanı imar planı durduruldu!

Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi`nde, "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alana ilişkin Kentsel Dönüşüm amaçlı imar planları dördüncü kez yargıya taşındı.

Bayrampaşa Cezaevi ketsel dönüşüm projesi fiyatları Haberi

Bayrampaşa Cezaevi ketsel dönüşüm projesi fiyatları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayrampaşa İlçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde yepyeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. 

İnşaat çalışmalarının KİPTAŞ tarafından yürütüldüğü proje 2 bin 400 adet konut ve işyerini kapsıyor. Proje süresince süresince hak sahipleri kiraya çıkmadan kendi evlerinde oturmaya devam edebilecekler ve inşaatın bitmesiyle hak sahipleri kendi seçtikleri konut ve iş yerlerine taşınabilecekler. 

"Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yapılacak proje modern mimariyi mahalle dokusuyla birleştirecek. Kamusal alanlarla birlikte tasarlanan proje ülkemizde ilk kez uygulanacak bir modelle inşa ediliyor. 

Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm 112 bin 870 metrekare alanda hayata geçirilecek. 30 ayda tamamlanması planlanan proje 2019'un ilk çeyreğinde bitmiş olacak.

Proje kapsamında; ticaret birimlerinin bir araya getirileceği çarşı caddesi, cami, kültür merkezi, medikal çarşısı, park, eğitim tesisi, açık spor alanları ve yürüyüş...