25 / 04 / 2024

baytur inşaat The Concrete Industry Board ödülü

baytur inşaat The Concrete Industry Board ödülü

Baytur İnşaat, bu yıl 46'ncısı verilecek olan The Concrete Industry Board (CIB) ödülünü almaya hak kazandı.

İnşaat sektöründe dev binanın yapımı 140 saat sürdü!

Avrupa'nın en büyük 3D baskı inşaat tekniği ile yapılmış olan tek binası The Wave House Veri Merkezi, sadece 140 saatte tamamlandığı kaydedildi. 

Fatma Varank: İnşaat sektöründe dünya ikincisiyiz!

Gayrimenkul projelerinin yarıştığı Sign of the City Awards etkinliğinin ödül töreninde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ülke ekonomisini kalkındıran en önemli unsurun gayrimenkul ve inşaat sektörü olduğunu ifade etti...

The BO Viera’nın inşaatı hızla sürüyor!

BESA Grup, Bodrum’un en büyük projesi olacak şekilde hayata geçirdiği The BO Viera’nın inşaatına hızla devam ediyor.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Selka NSK İnşaat The Mandarins Acıbadem satılık!

Selka NSK İnşaat The Mandarins Acıbadem satılık daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılacağı projede 1+1'den 5+1 dublekse kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

2006 yılında Ürdün Kraliyet Akademisi'ni Koray İnşaat yapıyor!

2006 yılında Koray İnşaat, Ürdün Kraliyet Ailesi için, 'elit Arap çocuklarının' eğitim göreceği The King's Academy'nin kampüsünü inşa ediyormuş. İnşaat alanı 50 bin metrekareyi bulan kampüsün toplam inşaat bedeli 55 milyon dolarmış.

Baytur İnşaat'ın Gebze'deki 2 arsası icradan satılıyor!

Gebze'de, Baytur İnşaat adına tam hisse ile kayıtlı 2 adet arsa, Gebze 1. İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü saat 11:30 ile 11:50 arası ihale ediliyor.

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri!

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 konuttan meydana gelen The House Residence projesi Yenigün İnşaat tarafından inşa ediliyor...

YDA İnşaat The İstanbul Veliefendi!

YDA İnşaat The İstanbul Veliefendi satışları devam ediyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projenin ikinci etap satışları başladı. Projenin ikinci etabı 140 daireden oluşuyor.

Kuruluş İnşaat The İstanbul Veliefendi!

Kuruluş İnşaat The İstanbul Veliefendi fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 486 tane daireden oluşan projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor.

YDA Group ile Kuruluş İnşaat - The İstanbul Veliefendi!

YDA Group ile kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesinde 188 metrekare 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Müteahhitler 6. Uluslararası İnşaat Zirvesi’nde buluşuyor!

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde Türk inşaat sektörünün 2015 yılı rotası çizilecek.Müşavirler, Müteahhitler ve Malzemeciler 6. Uluslararası İnşaat Zirvesi’nde buluşuyor.Etkinlik İstanbul’da, The Grand Tarabya Hotel’de düzenlenecek.

Hilmi Uytun: Yarışma inşaat sektörünü motive edecek!

Sign of the City'nin Mutlu Mekânlar Sponsoru Hâfele'nin Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yarışmanın inşaat sektörünü motive edeceğini ifade etti. Uytun, yarışa ilk yılında yoğun talep gelmesine de dikkat çekti.

baytur inşaat The Concrete Industry Board ödülü Haberi

baytur inşaat The Concrete Industry Board ödülü

Şirket, Katar'ın başkenti Doha'da, inşasını ana müteahhit olarak üstlendiği "İslam Eserleri Müzesi"nin yapımında kullanılan betonun kalitesiyle bu ödüle layık görüldü. Amerika kıtası dışında 5 ayrı kategoride ödül alan tek proje olan İslam Eserleri Müzesi'yle Baytur İnşaat ödülünü, New York - Bronx, Marina del Rey'de düzenlenen törende aldı. CIB, merkezi New York'ta bulunan, betonarme yapılarda yüksek tasarım ve inşa kalitesini verdiği sertifikalı eğitimler ve ödüllerle destekleyen bir kuruluş....