18 / 04 / 2024

Baz İstasyonu Açılışı

Baz İstasyonu Açılışı

Binali Yıldırım, Kelkit ilçesine bağlı Çambaşı köyü meydanında düzenlenen "Mobil Haberleşme Altyapısı Bulunmayan Yerleşim Yerlerine Mobil Haberleşme Altyapısı Kurulması; İlk Baz İstasyonu Açılışı" törenine katıldı

Boşanma durumunda çiftler arası mal paylaşımı nasıl yapılır? Mal paylaşımı davası nasıl açılır?

Boşanma sürecinde merak edilen konulardan bir de mal paylaşımdır. Mal paylaşımı davası açılarak, çiftler arasında bazı mallar paylaştırılır. Peki mal paylaşımı nasıl açılır, mal paylaşımı davası nasıl açılır ve hangi mallar paylaşılır? İşte boşanma sürecinde mal paylaşımı detayları…

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın açılışı ertelendi!

Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Nurtepe İstasyonu'nda inceleme yaptı. İmamoğlu, hattın 19 Mayıs'ta hizmete alınmasını hedeflediklerini ancak koronavirüs salgını süreciyle açılışın ertelendiğini açıkladı...

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Avrasya Tüneli'nin açılışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Avrasya Tüneli'nin yarın gerçekleştirilecek açılışı dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Tapuda depo olarak görünen yerde işyeri açılır mı?

Kanunen apartmanda bazı işyerlerinin açılması muvafakatnameye bağlanırken, kimi işyerlerinin açılması ise muvafakatname alınsa dahi yasak oluyor. Peki, tapuda depo olarak görünen yerde işyeri açılır mı?

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

İKÇÜ'nün bazı teknik bölümleri ilçede kurulacak!

Kemalpaşa'da yıllardır hayali kurulan üniversite için ilk somut adım atıldı. Kemalpaşa Belediyesi ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), üniversitenin bazı teknik bölümlerinin ilçede kurulması için protokol imzaladı.

Emlak İstasyonu Düzce’de açılıyor!

Brokerlığını İsmail Çetinkaya’nın yapacağı Emlak İstasyonu Çeka Emlak, Kültür Mh. Spor Sk. Halil Üstünel İş Merkezi Kat:2 No:202 Düzce / Merkez de açılıyor.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Emlak İstasyonu ASM Çalışkan Gayrimenkul açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Musa Doğan’ın yapacağı yeni franchise ofisi İstanbul - Çatalca’da açılıyor.Musa Doğan, markanın gücüyle Çatalca’da en iyi kalitede hizmet vereceklerini” söyledi.

Emlak İstasyonu İzmit'te açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Adnan Mercimek’in yapacağı yeni franchise ofisi İzmit’te açılıyor. Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak; Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

Baz İstasyonu Açılışı Haberi

Baz İstasyonu Açılışı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "10 senede 65 milyon vatandaşımızı uçurduk. 16 milyon kişi ilk defa uçakla tanıştı. Şimdi artık sadece zengin gitmiyor uçakla, her kesimden, her gelir grubundan vatandaşımız rahatlıkla uçakla seyahat edebiliyor" dedi.


Bakan Yıldırım, Kelkit ilçesine bağlı Çambaşı köyü meydanında düzenlenen "Mobil Haberleşme Altyapısı Bulunmayan Yerleşim Yerlerine Mobil Haberleşme Altyapısı Kurulması; İlk Baz İstasyonu Açılışı" törenine katıldı.


Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, ilk defa yeni bir uygulama yaptıklarını belirterek, "Şimdi ne kadar telefon şirketi varsa o kadar direk var. Her telefon şirketi ayrı ayrı direklerini dikiyor. Görürsünüz dağın başında yan yana 3 direk. Hepsine ayrı cereyan gidiyor, hepsine ayrı masraf. Yazık, günah. Baştan yanlış başlamış. Artık bu yanlışa bir son verelim dedik. Bir tane direk dikelim, bundan...