27 / 04 / 2024

bebek otel ne zaman açılacak

bebek otel ne zaman açılacak

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Carrefoursa'da bebek bezi ürünlerine yüzde 50'ye varan indirim! Tükenmeden hemen bakın! 14 ekim 2022 fiyat listesi

KDV indirimi kapsamında satışa sunulan bebek bezi ürünleri Carrefoursa'da yüzde 47 oranında indirime girdi. Peki Carrefoursa'da bebek bezi ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatları yükselince karavana talep arttı! Karavan fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Orjin Grup Bebek Oteli kiralamaktan vazgeçti!

Orjin Grup’un ortağı Zafer Yıldırım, Bebek Otel’i 20 yıllığına kiralama düşüncesinden vazgeçti. Yıldırım, “Boğaziçi öngörünümü nedeniyle yatırımın önünde ciddi bir bürokrasi var. Çok uzun sürecekti, o kadar süreye sabrım yok” diyor.

Bebek Otel'i Orjin Grup kiralıyor!

Boğaz hattının en ikonik binaları arasında yer alan Bebek Otel, Orjin Grup tarafından kiralanmaya çok yakın.

bebek otel ne zaman açılacak Haberi

bebek otel ne zaman açılacak

İstanbul  Bebek Otel’de hummalı bir çalışma devam ediyor. Otel özüne sadık kalınarak baştan aşağıya yenileniyor. Hürriyet'ten Sefer Levent, Oteli 20 yıllık bir anlaşma ile kiralayan Muzaffer Yıldırım'a "Kamuoyunda önce Bebek Oteli Katarlıların kiraladığı haberleri yayıldı ardından Muzaffer Yıldırım’ın adı duyulunca arkasında Katarlıların olduğu öne sürüldü. Neydi bu Katar efsanesi?" diye sordu. Yıldırım: “Oteli alanla ilgili bir Katar efsanesi çıktı. Yok öyle bir şey. Oteli biz aldık. Arkamda Katarlılar falan yok. Katarlılar son dönemde gayrimenkul alıp kiraya veriyorlar. Bu dedikoduların da oradan çıktığını tahmin ediyorum...” diye cevap verdi.

Özü Korunacak

"Bebek Oteli, özüne ve doğasına sadık kalarak yenilemek; çok heyecan verici bir şey oldu" diyen Yıldırım, oteli yenilerken yapısına hiç dokunmadıklarını bir santimetrekare büyütmek bir tarafa aksine küçültüklerini ifade etti. Yıldırım, terastan...