18 / 04 / 2024

Bekir Sıtkı Severoğlu kim

Bekir Sıtkı Severoğlu kim

Gaziantep'teki Septimius Severus Köprüsü’ne yapılan onarım tepkilere neden oldu. Restorasyon yapılması beklenen tarihi yapı fayanslanmış bir şekilde onarıldı.

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na eleştiri: ‘100 bin konutun en fazla 6 binini yaptı!’

Rize'de ziyaretlerde bulunan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, İstanbul'daki mevcut yönetimin verdiği konut sözünü yediğini söyleyerek, "İmamoğlu, söz verdiği 100 bin konutun sadece 6 binini yaptı" dedi.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yeni süreç!

Bir süredir şehir yenileme projesi süren Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi 3550. adada beklenen süreç için düğmeye basıldı ve önceden tebliğ edilen hukuki sürede evlerini tahliye etmeyen hak sahiplerinin binalarında elektrik, su ve doğalgaz erişimi kesildi. 

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları ivme kazanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, TÜİK tarafından yayınlanan Mayıs 2021 konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yıldız, Koray Batur, Brışcan Yıldız, Naim Yıldız ve Sıtkı Atilla Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Haluk Hasanoğlu: 2021 yılında sektörümüz yine canlanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu konut satışları ile ilgili değerlendirmeler yaptı. İşte Hasanoğlu'nun o değerlendirmeleri...

Ekrem İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı Tasarım Yarışması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda son 20 projenin analiz edildiğini söyledi. İmamoğlu, projelerin Taksim’in bütününe hizmet eden beton ağırlıklı görüntüyü ortadan kaldırmaya odaklandığını belirtti...

Bekir Sıtkı Severoğlu kim Haberi

Bekir Sıtkı Severoğlu kim

Gaziantep’in Araban ilçesinde bulunan antik Roma dönemine ait 19 asır önce inşa edilen Septimius Severus Köprüsü’ne yapılan onarım tepkilere neden oldu. Restorasyon yapılması beklenen tarihi yapı fayanslanmış bir şekilde onarıldı. AKP'li Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın girişimleri sonucunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından onarımı yapılan tarihi köprü tepkilere neden oldu.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akın'ın haberine göre, tarihi yapıya restorasyon yerine onarım yapıldığını belirten Gaziantep Turizm Derneği Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu, ortaya çıkan yapının yeni bir köprü olduğunu belirterek, “Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün tarihi eserleri onarma yetkisi yoktur. Bu kabul edilemez. Tarihi eserler restore edilirler. Böyle bir tarihi yapı ancak müzenin denetiminde işin uzmanları tarafından yapılmalıdır” dedi.

Kendileri de bir takım şeyler yapmışlar. O...