20 / 04 / 2024

belek adam eve oteli

belek adam eve oteli

DÜNYANIN en seksi oteli olarak tanıtılan Antalya-Belek'teki Adam&Eve açıldığı günden bu yana olumlu-olumsuz pek çok eleştiriye maruz kaldı. Otelin satılacağı iddia ediliyor.

34 bin Euro verip Porsche otomobil aldı, eve gittiğinde fark ettiği detay yüzünden dehşete düştü

İngiltere'de yaşayan Martin Connelly isimli şahıs, 34 bin Euro karşılığında ikinci el Porsche aldı. Ancak eve gittiğinde otomobilinin bir kapısının altında komple pas bulan adam, hayatının şokunu yaşadı.

İşte iş adamı Angelo Mastropietro’nun 8 ayda yaptığı mağara evi!

İngiltere’de yaşayan iş adamı Angelo Mastropietro, Worcestershire’da bir mağara satın alarak stressiz bir yaşama adım atmaya karar verdi ve 8 ay boyunca çalışarak mağarayı 4 odalı bir eve çevirdi.

Rüzgar enerjisi santralleri eve ne kadar uzaklıkta olmalı?

Rüzgar enerjisi santralleri hangi alanlar üzerinde kurulmalı? Rüzgar enerjisi santralleri eve ne kadar uzaklıkta olmalı? Rüzgar santrali olan bir arsada ev yapılabilir mi? İşte yanıtı..

İstanbul'da 1+1 fiyatına Miami'de manzaralı villa!

Türk jet-set'ine Miami'de, Orlarıdo'da ev satan adam anlattı: ABD'de lüks daireler 3'te 1 fiyatına düştü. Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı. Eve yatırılan para, yüksek kira nedeniyle 10 yılda kendini amorti ediyor.

Adana'da sokakta kalan aile, kaymakamlığın desteğiyle başka eve yerleştirildi!

Ekonomik sıkıntı yaşayan ve merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'nde oturdukları evin aylık 200 lira kirasını ödeyemeyen aile, sokakta kaldı. 3 çocuklu aile, kaymakamlığın desteğiyle başka eve yerleştirildi.

Kaçak eve ruhsat nasıl alınır?

Ruhsat alınmadan yapıya başlandığı veya ruhsat ve eklerine aykırı yapıların tespiti halinde yapılar, yapılar yıktırılabiliyor. Peki kaçak eve ruhsat alınır mı? Kaçak eve ruhsat nasıl alınır?

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ve bantlarla kolaylaşıyor!

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ve bantlarla kolaylaşıyor. Uygulanan 3M Command askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ile kolaylaşıyor!

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ile kolaylaşıyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Hisseli eve kredi çıkar mı?

Konut kredisi hususunda en çok merak edilen konular arasında hisseli evlere kredi verilip verilmediği sorusu yer alıyor. Peki hisseli ev almak isteyenler kredi başvurusunda bulunabilir mi? Hisseli eve kredi çıkar mı?

Kat irtifaklı eve elektrik su aboneliği alınabilir mi?

Bir meskene elektrik ve su aboneliği bağlanabilmesi için bina inşaatının tamamlanmış ve iskan belgesinin alınmış olması gerekiyor. Peki, kat irtifaklı eve elektrik su aboneliği alınabilir mi?

Ünlü işadamı Şefik Yaman hayatını kaybetti!

Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin ünlü turizmcilerinden ve İzmirli Kürk Sarayı'nın sahibi işadamı Şefik Yaman hayatını kaybetti. Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliğini kendisi sürdürmüştü...

Eve hangi durumlarda icra gelir?

Borçlu borcunu geciktirir veya hiç ödemez ise alacaklı borcun tahsili için ne yapabilir? Alacaklı borcun tahsili için icra takibi talebinde bulunabilir mi? Eve hangi durumlarda icra gelir?

İpotekli eve icra gelir mi?

Alacaklı, borçluya borcun tahsili için icra takibi talebiyle icra takibi başlatabiliyor. Peki, borçlunun gayrimenkulü üzerinde ipotek var ise ne olur? İpotekli eve icra gelir mi?

belek adam eve oteli Haberi

belek adam eve oteli

Hatta, otel yabancı yayınlarda da kendine yer buldu. Özellikle İngiliz The Guardian gazetesi editörünün, oteli 70'li yılların gay porno filmlerine benzetmesi sektörde ciddi yankı uyandırdı. Daha çok otelin `seksapeli' üzerine kurulu eleştiriler, satılacağı fısıltılarına dönüştü.


Turizm kulislerinde konuşulanlara göre, şu ara bu fısıltılar had safhaya ulaştı. Dedikodunun kaynağı ise güney sahillerinde orta ölçekte turizm işletmeciliği yapan bir işadamı. Bu işadamı, geçtiğimiz günlerde gazeteye Antalya'da otel aradığına dair bir ilan vermiş. Orta ölçekli işletmecinin planı, kış aylarında 3-5 milyon dolara kelepir bir otel kapatmak. Ancak, ilanla ilgilenenler arasında Adam&Eve'in sahibi Kayı Grubu da varmış. Tabii, Kayı Grubu'nun 100 milyon euroluk Adam&Eve, teklifi bu işletmeciye birkaç beden büyük gelmiş, anlaşma sağlanamamış.