26 / 04 / 2024

Bella Maison bodrum

Bella Maison bodrum

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Bella Maison yatak odasında net yüzde 50 indirim yaptı! Bella Maison 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison bir süredir indirimlerle tüketiciyi hesaplı fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bella Maison 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Bella Maison 10 milyon TL’lik yatırımla yurtiçi ve yurtdışında toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison, sonbahar-kış koleksiyonunun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor...

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

Novo Maison'da son 3 villa!

KLT Yapı imzasıyla Muğla Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Novo Maison'da son 3 villa için satışlar devam ediyor.

Ev dekorasyonuna yeni marka geliyor!

Cezayir'e giderek ülkenin en büyük mobilya hammadde tedariğini sağlayan şirketini kuran Tan Ailesi, "Benim güzel evim" anlamına gelen Bella Maison markasıyla önümüzdeki beş yılda 60 mağaza açmayı hedefliyor.

Bodrum Novo Maison Evleri'nin tercihi Gaggenau oldu!

Lüks mutfak aletleri sektörünün önde gelen markası Gaggenau, stili bir yaşam biçimi olarak görenlerin tercihi olmayı sürdürüyor. Bodrum Gündoğan’daki Novo Maison evlerinde, Gaggenau markalı ürünler kullanılıyor.

Novo Maison'da lansmana özel 12 ay 0 faiz fırsatı!

Gündoğan Novo Maison, lansmana özel, %50’si peşin, kalanı 12 eşit taksit ve 0 faiz avantajları ile Bodrum sevenlerin yatırım şanslarını kolaylaştırıyor.

Bodrum Novo Maison'un lansmanı yapıldı!

Bodrum Gündoğan’da, KLT YAPI tarafından hayata geçirilen Novo Maison projesinin lansmanı yapıldı. Onur Kolat, Gündoğan’nın rüya manzarasında gerçekleştirdiği davetinde, Bodrum’un önde gelen simalarını ve basın mensuplarını ağırladı.

Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da!

Aradığınız doğal hayatı lüksle birleştiren, ayrıcalıklı proje “Novo Maison”, Bodrum’un cennet koyu Gündoğan’dan yükseliyor. Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da yapılacak.

Bella Maison bodrum Haberi

Bella Maison bodrum

Bella Maison, mağazalaşma hamlesini hızla sürdürüyor. Marka, geçtiğimiz gün hizmete aldığı İstanbul İstinyePark AVM'de bulunan mağazasından sonra yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de hizmete açtı. 170 metrekare alanlık mağazada Bella Maison, yatak odası, sofra, banyo, kozmetik, ev tekstili, ev dekorasyonu gibi farklı kategorilerdeki ürün çeşitlerini kullanıcıların beğenisine sunacak.

Dünya'da yer alan habere göre; Bodrum Midtown AVM'deki mağazanın açılışı ile ilgili açıklama yapan Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, "Tüm dünyayla birlikte benzerine daha önce hiç rastlamadığımız bir dönemi yaşarken, AVM’lerin uzun süre kapalı olduğu süreçte bile mağaza yatırımlarımıza devam ettik. Ulaşılabilir ve tarz öneren bir marka olma hedefiyle mağazalaşmayı önemsiyoruz. Yakın zamanda İstanbul İstinyePark’ta bir mağaza açtık, şimdi de renklerimizi Bodrum’un renkleriyle bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece yıl bitmeden...