26 / 04 / 2024

bellona mağazalrı

bellona mağazalrı

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı. Mağazaların açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, bu yıl Türkiye’de 40 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirtti.

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması ile birlikte Bellona’da öğrencileri ve aileleri unutmadı ve ders çalışma masalarında indirime gitti. İşte Bellona’nın indirimli ders çalışma masaları 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Ankara Yenimahalle'de 22 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Yenimahalle'de bulunan BP Akaryakıt İstasyonu'nu, İstikbal Mağazası'nı, Otojetgaz LPG İstasyonu'nu ve Bellona Mağazası'nı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 22 milyon 94 bin 60 TL olarak belirlendi.

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

Boydak Holding 4 yeni mağaza açtı!

İstikbal Bellona ve Mondi mobilya markalarını bünyesinde barındıran Boydak Holding, Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı mağaza sayısını 107’ye çıkarttı.

Boydak Holding yurtiçinde bu yıl 107 mağaza açmayı hedefliyor!

Memduh Boydak, Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” dedi.

Memduh Boydak: Bellona 2015'te yüzde 12 büyüyecek!

Bellona’nın geleneksel bayiler buluşması Antalya Rixos Otel’de yapıldı. Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, 2014’te Bellona için mağazalaşma atağına geçtiklerini ve 40 yeni mağaza açtıklarını söyledi.

Bellona bu yıl 35 yeni mağaza açacak!

Bellona’nın geleneksel bayiler buluşması Antalya Rixos Otel’de yapıldı. Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, 2014’te Bellona için mağazalaşma atağına geçtiklerini ve 40 yeni mağaza açtıklarını söyledi.

Boydak Holding Avrupa'da 5 yeni mağaza açacak!

Boydak Holding, İstikbal ve Bellona markalarıyla Almanya, Fransa ve İsveç’te 1 günde 5 yeni mağaza açarak Avrupa’daki İstikbal mağaza sayısını 66’ya, yurtdışındaki toplam mağaza sayısını ise 342’ye yükseltti.

Boydak Grubu markaları 32 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

Boydak Grubu, İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla fuarda yerini alıyor. Yeni model ve ürünlerini sergileyen grup, yurtiçi ve yurtdışında 2015 yılında mağaza yatırımlarını da sürdürecek.

Boydak yeni mağaza atağına devam ediyor!

Boydak Grubu, üç markasıyla fuara damga vuruyor. Bellona ve Mondi 'de mağazalaşma atağına kalkan grup, İSMOB 2015 'te yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Boydak Grubunun mobilya ve markaları İstikbal, Bellona ve Mondi fuarda yerlerini alıyor.

Bellona, Türkiye'nin en büyük mağazasını Ankara'da açtı!

Mağazanın açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, 2 bin metrekarelik alana sahip mağazanın 15 milyon TL' lik yatırımla faaliyete geçtiği anlattı...

bellona mağazalrı Haberi

bellona mağazalrı


Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı. Mağazaların açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, bu yıl Türkiye’de 40 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirterek, “Markamız Bellona ile sadece Türkiye’de değil, dünyanın önemli pazarlarındaki yaygınlığımızı da artırıyoruz.” dedi.


Boydak Holding, yeni mobilya mağazalarını Ankara ve Bursa’da hizmete sundu. Türkiye’nin en büyük mobilya şirketlerinden biri olan Bellona, Ankara Etimesgut’ta 747’nci, Bursa’da ise 40’ıncı mağazayı açtı. Açılışta, son günlerde Musul’da yaşanan iç karışıklıklarla ilgili konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, mağazaya 15 milyon TL’lik bir yatırım yapıldığını ve yıl sonuna kadar yeni açılacak mağazalarla 40 milyon TL’lik yatırım hedeflediklerini söyledi.


Mobilya firmalarından Bellona, mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. 22 bin metrekare üzerine kurulan bu mağaza aynı...