19 / 03 / 2024

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık!

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Konutların Kanal İstanbul manzaralı olarak tasarlandığı projede 40 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık Haberi

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat listesi konutların cephelerine göre değişiyor. 10 bin metrekare arsa alanına sahip projede 162 adet daire bulunuyor. 


Konutların 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandığı Akpınar Yeni İstanbul Evleri 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre, 3. Havalimanı’na 10 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Proje Benna Grup İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında yapılması öngörülüyor. 4 bloktan oluşan projede vade farksız 40 ay taksit imkanı sağlanıyor. 


Yeni İstanbul Evleri Hadımköy'de çocuk oyun alanları, buhar odası, basketbol-futbol-voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, her daireye kapalı otopark, sauna, hamam, misafir otoparkı ve fitness gibi ortak yaşam alanları mevcut. 

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat!

İstanbul Hadımköy - Akpınar'da hayata geçirilen Yeni İstanbul Konutları satış...