19 / 04 / 2024

bergama belediyesi yol yatırımları

bergama belediyesi yol yatırımları

Bergama Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, büyükşehir yasası ile mahallelere dönüştürülen köylerde sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor.

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İzmir'de 5 adet 2+1, 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenlere müjde! 

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Maltepe Mahallesinde yer alan 5 adet 2+1, 3+1 konutu satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir Bergama'da 25 adet arsa ile arazi satılıyor! Metrekaresi 60 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan toplam 25 adet arsa ve araziyi 134 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Bergama Belediyesi İzmir'de 3 arazi satacak! 

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama'da yer alan üç adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 23 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Bergama'da KDV'den muaf satılık arsa! Metrekaresi 2 bin 650 TL'ye! 

İzmir ili Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar...

İzmir Bergama'da 14 adet tarım arazisi görücüye çıkıyor! Sakın kaçırmayın...

İzmir Bergama Belediyesi 14 adet taşınmazın ihalesinin yapılacağını duyurdu. İhale  Haluk Elbe toplantı salonunda, İhale komisyonu huzurunda gerçekleştirilecek.

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! İzmir Bergama Belediyesi 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Kadıköy Mahallesi, 158 ada 8 parselde yer alan 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor...

Bergama Belediyesi 11 adet tarla satıyor!

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama Ayasköy, Kurtuluş, Çitköy, Aşağıkırıklar, Tekkedere'de yer alan 11 adet tarlayı satışa çıkardı.

İzmir Bergama'da 17 tarla 445 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Dağıstan, Ahmetbeyler, Aşağıkırıklar, Tekkedere, Kadıköy ve Alibeyli mahallelerinde yer alan 17 tarla 445 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne itiraz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Bergama Millet Bahçesi projesine  askı sürecinde itiraz etti.

Bergama Belediyesi'ne devredilen arazilerin satışı mecliste!

İzmir Bergama Belediyesi'ne devredilen tarım arazilerinin satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bergama Belediyesi’nin tarım arazi satışlarına mahkemeden dur kararı!

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

bergama belediyesi yol yatırımları Haberi

bergama belediyesi yol yatırımları



Bergama Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, büyükşehir yasası ile mahallelere dönüştürülen köylerde sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar doğrultusunda Tırmanlar - Hacılar, Tırmanlar - Akçengel ve Akçengel - Çeltikçi arası ulaşım yolları yapıldı. Öte yandan Katrancı Mahallesi’ne 7000 metrekare, Yukarıada Mahallesi’ne ise 10.000 metrekare parke taş döşendi. Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Büyükşehir Yasası sonrası mahalleye dönüşen 114 köy ve 5 belde bizim sorumluluğumuz alanına girdi. 18 merkez mahalle ile birlikte toplam 137 mahallemiz oldu. Köylerden dönüşen mahallelerde, muhtarlarla ve vatandaşlarla görüşmelerimizde talepleri dinleyerek tespit ettiğimiz sorunlar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Plan ve programlarımızı yaptık. Birimlerimiz büyükşehir ile birlikte özveriyle çalışıyor” dedi.



Bergama...