20 / 04 / 2024

Bergüzar Korel Kamboçya ev

Bergüzar Korel Kamboçya ev

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'in hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucu evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han, bu odada büyüyor!

Bergüzar Korel, oğlu Han'ın odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Han'ın odası ve yatağı görülüyor. Korel, oğlu Han'ın, abisinin mobilyalarında büyüdüğünü belirtti...

Zeynep Korel babasının mirası için izale-i şüyu davası açtı!

Mirasçılık (veraset) belgesi almak için Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel’e dava açan Zeynep Korel, veraset ilamı davası sonrasında payına düşeni almak için izale-i şüyu (ortaklığın giderilmesi) davası açtı.

Yüzen evler mi yüzen hayaller mi?

Yüzen evlerin bulunduğu, insanların timsahları evlreinde beslediği, dünyanın en büyük taşkın su yatağı olan Kamboçya Tonle Sap Gölü'nün hayran bırakan hikayesini biliyor musunuz?

Kamboçya'da çöken binada ölü sayısı 36'ya çıktı!

Kamboçya Kep kasabasında inşaat halindeki bir binanın önceki gün çökmesi sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 36'ya yükseldi.

Kamboçya'da çöken binada ölü sayısı 24'e çıktı!

Kamboçya'nın güneyinde yer alan Kep kasabasında inşaat durumunda olan bir binanın çökmesi sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 24'e çıktı.

Kamboçya'da inşaat halinde çöken binada 4 kişi öldü!

Kamboçya'nın başkent Phnom Penh'in 170 kilometre güneybatısında yer alan Kep kasabasındaki inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 4 kişi öldü...

Zeynep Korel'den kardeşi Bergüzar Korel'e miras davası!

Daha önce annesi Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel hakkında suç duyurusunda bulunan Zeynep Korel mirasçılık belgesi almak için dava açtı. 

Kamboçya'da eski binada kendi devletlerini kurdular!

Kamboçya'nın başkentindeki beyaz evde tarihe tanıklık eden 2 bine yakın kişi yaşıyor. Apartmanda ilginç detaylarda bulunuyor...

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Bergüzar Korel kahve dükkanını kapattı!

Oyuncu Bergüzar Korel, “Hayalimdi” diyerek açtığı kahve dükkanını kapattı. Ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.

Bergüzar Korel'in hayranları Kamboçya'da ev yaptırdı!

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'in hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucu evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

Kamboçya'da inşaat fırsatı!

Türkiye'nin Punom Pen Büyükelçisi Ayda Ünlü, Kamboçya'nın mevcut koşullarda başta inşaat sektörü olmak üzere iş insanları için büyük fırsatlar taşıdığını söyledi.

Bergüzar Korel Kamboçya ev Haberi

Bergüzar Korel Kamboçya ev

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'i hayranlarının anlamlı hediyesi duygusal dakikalar yaşattı.  Posta gazetesinde yer alan habere göre, 37 yaşına giren oyuncu Bergüzar Korel'e hayranları çok anlamlı bir hediye verdi. 

Dünyadaki hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucunda evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

Daha önceki senelerde de 2000 tane fidanlıktan hatıra ormanı oluşturan, Afrika'da bir köye suyu kuyusu yaptıran Bergüzar Korel'in hayran sayfasının üyeleri bu defa da Kamboçya'da bir ev yaptırdı.

Bu sürpriz karşısında duygulanan Korel, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

''Yine mutluluk gözyaşlarıyla girdiğim bir doğum günü yaşatıyorsunuz bana... Yeryüzündeki tüm sözcükler anlamını yitiriyor yaptığınız güzelliklerle... Ne mutlu bana ki dünyayı güzelleştirmek için kalbini, varını-yoğunu ortaya koyan bir ailem var."

Bergüzar Korel için kurulan hayran sayfasının üyeleri tarafından yapılan paylaşım da şu...