18 / 04 / 2024

Berkosan Yalıtım genel kurulu

Berkosan Yalıtım genel kurulu

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Berkosan Yalıtım genel kurulu tescillendi!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurulu tescillendi.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Su yalıtımı olmayan binalar depreme dayanamıyor!

Son yıllarda ülkemizde yaşanan depremler herkesi tedirgin ederken birçok binanın depreme dayanıklılığı da tartışılmaya başladı. Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur su yalıtımı olmayan binaların depreme dayanmadığını dile getirdi. 

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Bina yalıtımında Avrupa'nın en büyükleri arasındayız!

BETEK Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, bina yalıtım malzemesi üretiminde Avrupa’nın en büyük pazarı olduğumu açıkladı. Küçükoğlu, ''Ülkemizdeki 22 milyon konutun yüzde 80’i hâlâ yalıtımsız. Gidilecek çok yol var'' dedi.

Isı yalıtımı ile binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltabiliriz!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltmak istiyorsak, konut ve iş yerlerini ısı yalıtımına kavuşturmalıyız" dedi...

Konutta yalıtım cebi rahatlatıyor!

İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe yaptığı açıklamada standartlara uygun ve doğru yalıtım uygulamalarının enerji tüketimi ve faturaları en az yüzde 60 azalttığını söyledi.

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

Erhan Özdemir, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erhan Özdemir getirildi...

Isı yalıtımı genel şartnamesi Resmi Gazete'de!

Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi ve Yapısal Yangın Güvenliği İşleri Genel Teknik Şartnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Isı yalıtımı yaptırana vergi indirimi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Gelir Vergisi Genel Tebliği ile ısı yalıtımı yaptırana vergi indirimi geldi..

2017 yalıtımın yılı olacak!

Enerjinin yüzde 34’ünün konutlarda kullanıldığı ülkemizde bu enerjinin yüzde 80’inin ısıtma amaçlı tüketildiğini belirten Persan Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, “2017’de yalıtımı olmayan bina kalmayacak” dedi.

Konut yalıtımında devlet desteği gerekiyor!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, konut yalıtımında devlet desteği gerektiğine dikkat çekti. Bulut, “Yalıtım için birçok ülkede teşvikler uygulanıyor. Örneğin; yalıtım yaptırmak isteyenlere ABD’de konut başına 6 bin 500 dolar, İtalya’da yalıtım uygulamasının yüzde 50’si hibe ediliyor. " dedi.

Berkosan Yalıtım genel kurulu Haberi

Berkosan Yalıtım genel kurulu

Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.


Alınan kararlara ilişkin Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli ek'te sunulmuştur.


Alınan Kararlar


1- Açılış Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Memet ALDIKAÇTI tarafından yapıldı. Toplantı Başkanlığı'na 

Memet ALDIKAÇTI'nın, oy toplayıcılığına Şenol SELEK'in, yazmanlığa Enis ALDIKAÇTI'nın seçilmesine, Genel Kurul Tutanaklarının imzalanması için pan heyetine yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi.

2-Şirket Yönetim Kurulu tarafından 14 Nisan 2014 tarih ve 2014-10 no'lu karar ile benimsenen ve T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 14.05.2014 tarih 29833736-110.03.02-1006-4992 sayılı onay ile, ayrıca T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nden 30.05.2014 tarih 67300147/431.02 sayılı onayını taşıyan tadil metni Genel Kurul'un onayına sunularak oybirliğiyle kabul edildi.

3-Dilek ve temenniler maddesine geçildi, söz alan olmadığından Toplantı Başkanı tarafından toplantı kapatıldı.İş bu tutanak toplantı mahallinde...