25 / 04 / 2024

Besa Group Efe Bezci

Besa Group Efe Bezci

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi, İç Mimar Efe Bezci, Besa Grup iştiraki Panora AVM ve Armada AVM'nin işletmesinde görev almaktadır. Peki Efe Bezci kimdir? İşte Ali Efe Bezci'nin özgeçmişi...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

Efe Bezci ile Çağla Baykam nişanlandı!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci evliliğe ilk adımlarını görkemli bir nişan töreni ile attılar. 

Efe Bezci ile Çağla Baykam sözlendi!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sektör lideri Kam Ankara Beton Sanayi’nin kurucusu Mahir Baykam’ın kızı Çağla Baykam ile evlilik yolunda ilk adımı atıp sözlendi.  

Efe Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Group Yapı Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Öztürk tarafından kuruldu.

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Depremlerde acılara marka firmalar son verecek!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ve EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, 1999'dan bugüne kadar geçen sürede, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiriyor.

Efe Bezci: Kooperatifle konut alma eski cazibesini koruyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kredi ile ev alma şartlarındaki zorluklar nedeniyle kooperatiflerin hala cazibesini koruduğunu söylüyor.

Efe Bezci: 2017 inşaat sektörünün altın yılı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜGİAD Başkan Yardımcısı Efe Bezci, BESA'nın faaliyetleri ve referandum süreci ile ilgili konuştu. Bezci, inşaat sektörünün bu yıldan karlı çıkacağını belirtti.

Besa Group Efe Bezci Haberi

Besa Group Efe Bezci

Efe Bezci kimdir?


Efe Bezci, 1990 yılında doğdu. İlkokulu Büyük Kolej’de, liseyi Fatoş Abla Koleji’nde birincilik ile tamamladıktan sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (TOBB ETÜ) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’ne girdi. 2013 yılı Haziran ayında mezun oldu.


Bezci, üniversite eğitimi süresi içerisinde New York’ da 3,5 ay süre ile mimarlık staj eğitimi almıştır.


TOBB ETÜ Üniversitesi'ne baglı Ekonomi ve Genç Girişimciler Topluluğu'na 3 dönem boyunca seçim ile başkanlık yapan Bezci, üniversite eğitiminin 3. sınıfında Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin (TÜGIAD 21 yasında en genç üyesi olarak bir ilke imza atmış, 22 yasında Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Halen aktif olarak görevine devam etmektedir.


Ali Efe Bezci, Besa Grup bünyesinde 4 ayrı sektörde faaliyet gösteren şirketlerinde; Yönetim...