19 / 04 / 2024

Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Osman Eroğlu, Selahattin Yiğit, Abdullah Topgül, Nazif Yıldırım ve Sadullah Ata ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 999 bin TL sermaye bedeli ile Alim Aydın, Batuhan Işık Demir ve Oğuzhan Elçim ortaklığında kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Magen Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magen Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ahmet Demirbaş tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

İves Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İves Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İves Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Cmu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Uzun tarafından kuruldu.

Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Osman Eroğlu, Selahattin Yiğit, Abdullah Topgül, Nazif Yıldırım ve Sadullah Ata ortaklığında kuruldu. 


Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve aa...