18 / 04 / 2024

Beşikdüzü Belediyesi satılık arsa

Beşikdüzü Belediyesi satılık arsa

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak..

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Beşikdüzü Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak..

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

Trabzon Beşikdüzü Stadyumu 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eylül 2016’da gerçekleşen sel felaketi sonrasından kullanılamaz halde olan Beşikdüzü İlçe Stadyumu, yeniden yapılması için 7 Şubat günü ihaleye çıkıyor.

Trabzon Beşikdüzü Best Otel yıkılıyor!

Yıllardır Beşikdüzü ilçesinde çok konuşulan son zamanlarda ise gündem olan herkesin olumlu veya olumsuz mutlaka bir şeyler söylediği Beşikdüzü Best Otel yıkılıyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık!

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanılabilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beşikdüzü Belediyesi satılık arsa Haberi

Beşikdüzü Belediyesi satılık arsa

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 900 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Beşikdüzü Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde Ada: 311, parsel: 4’de kayıtlı (9.297,60m²) alanlı Arsa vasıflı taşınmaz, 2886 Sayılı Yasanın 35/c Maddesi hükümlerine göre açık teklif usulü ile artırım şeklinde ihale yolu ile satılacaktır.

İhale Beşikdüzü Belediye Başkanlığı Başkanlık Binasında aşağıda hizalarında yazılı saatte yapılacaktır.

İhalede belirlenecek bedel; İhalenin iştirakçinin adına kesinleşmesinden itibaren kendisine yapılacak tebligatta verilen süre içerisinde, ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde ödenecektir.

İhaleye iştirak etmek isteyen;

1. Özel Kişilerden;

a) Nüfus cüzdanı sureti

b) İkametgâh belgesi, (Nüfus Müdürlüğünden)

2. Tüzel Kişilerden;

a) Yetki belgesi,

b) Şirket sicil gazetesi,

c) İmza sirküleri,

d) Ortak girişimlerde ortaklık sözleşmesi,...