17 / 04 / 2024

Beşiktaş bina yaptırılacak

Beşiktaş bina yaptırılacak

Beşiktaş Mecidiye Mahallesi Sarıbal Sokak'ta kat karşılığı konut inşaatı yaptırılacak...

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Tuzla'da bina inşaatı yaptırılacak! 10 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Vakıflar Umum Müdürlüğüne ait olan İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, Manastır Mevkiinde yer alan tarlada bina inşaatı yaptırılacak. İşte detaylar...

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

TBMM kampüsü içerisine kreş binası yaptırılacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İşletme ve Yapım Başkanlığı tarafından TBMM kampüsü içerisine kreş yaptırılacağı duyuruldu.

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Beşiktaş, Akat Mahallesi'ndeki tesisi 3 yıllığına kiraladı!

Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi Ve Ticaret A.Ş, Mülkiyeti Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı'na ait olan 2 bin 50 metrekare alanlı yapıyı 3 yıl süreyle kiraladı…

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

Kocaeli'de 3 adet okul yaptırılacak!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çayırova ve Gebze'de toplam 3 adet okul yaptırılacak. İhaleler 2 farklı günde gerçekleştirilecek...

Beşiktaş’a arkeoloji müzesi geliyor!

Metro kazısında bulunan bulgular, istasyon açıldıktan sonra istasyon içinde ve Beşiktaş Meydanı'nda yapılacak olan 2 farklı müzede sergilenecek.

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi'nde 38 işyeri yaptırılacak!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak. Trabzon Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı altyapı yapım işi ihalesi 6 Temmuz'da düzenlenecek..

Şırnak İdil'de arsa karşılığı lojman ve yatakhane yaptırılacak!

Şırnak Defterdarlığı, Şırnak İdil'de arsa karşılığı 20 adet lojman ve 26 kişilik yatakhane inşaatı yaptırılacak. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak arsanın bedeli 3 milyon 336 bin 199 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş bina yaptırılacak Haberi

Beşiktaş bina yaptırılacak

Beşiktaş Mecidiye Mahallesi Sarıbal Sokak'ta kat karşılığı konut inşaatı yaptırılacak. İhale 23 Temmuz 2013'te saat 10.00'da gerçekleştirilecek.



Detaylı bilgi için