26 / 04 / 2024

beşiktaş fulya davası

beşiktaş fulya davası

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

İBB'nin Beşiktaş'taki arsasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 114 milyon liraya satışa çıkardığı Beşiktaş Fulya'daki arsasına alıcı çıkmadı.

Beşiktaş, AVM'den yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil yaptığı açıklamada, Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi'nin, kulüp için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi. 

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Beşiktaş, Petrol Ofisi davasını kaybetti!

Beşiktaş Spor ve Jimnastik Kulübü ile Fulya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ın Fulya benzin istasyonunun yerine çok katlı proje mi geliyor?

BEŞİKTAŞ, Fulya’daki akaryakıt istasyonu ile kira geliri yüzünden sorun yaşıyor. Benzin istasyonu ile tatlıcının bulunduğu iki katlı binanın yerine, Fulya projesi ve çevredeki binalar emsal gösterilip çok katlı inşaat projesi hazırlandı.

Mozaik Beşiktaş'taki showroomunu outlet mağazaya dönüştürdü!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, Beşiktaş Fulya’da yer alan showroom’unu outlet mağazasına dönüştürdü.

2005 yılında Beşiktaş, Fulya'nın çehresini değiştirecek!

2005 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecekmiş. İçinde rezidans, hipermarket, hastane ve otopark barındıracak kompleks 70 milyon dolara mal olacakmış.

1987 yılında Beşiktaş Fulya Deresi park olacakmış!

1987 yılında Beşiktaş Fulya Deresi ve Ihlamur Köşkü'nün çevresi modern bir park haline getiriliyormuş. Çöplük görünümündeki 15 bin metrekarelik alana park yapıldığında aynı anda 3 bin kişi dinlenebilecekmiş.

Beşiktaş'ın yeni tesisi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleşecek!

Beşiktaş Kulübü'nün yeni tesis projesi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Tesis, Fulya'da bulunan Şan Ökten Kamp Tesisleri'nin bulunduğu alanda inşa edildi...

beşiktaş fulya davası Haberi

beşiktaş fulya davası

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı camiada Fulya Davası olarak bilinen konuyla ilgili konuştu.

Çebi, konuk olduğu Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'nda gündemi değerlendirdi, Fulya projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Mahkemenin Fulya Davası'nı karara bağladığını belirten Çebi, mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: 

"Fulya ile ilgili Aşçıoğlu ile olan davamız yıllar önce görülmüş, tahkim kararını vermiş, yargıtay onamış. Hesaplaşma yapılırken kontratların geçerli olduğu, kontratlarda olanların uygulandığı ve yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın uğradığı bir haksızlığın olmadığını söylüyor. Yargıtay'dan onanmış. Bir tanesi bu. Daha sonra Cengiz Sarıkaya adlı bir arkadaşımız Yıldırım Demirören'in olduğu yönetimin ve sürecin ibra olmaması ile ilgili bir dava açıyor. Daha sonra Hürser Tekinoktay bey de bir dava açıyor. Bu dava Cengiz Sarıkaya'nın açmış olduğu...