28 / 03 / 2024

beşiktaş kulüp binasını ne kadara kiralıyor

beşiktaş kulüp binasını ne kadara kiralıyor

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar? 

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

beşiktaş kulüp binasını ne kadara kiralıyor Haberi

beşiktaş kulüp binasını ne kadara kiralıyor

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Siyah-beyazlı yönetim, ardından bu binayı komple kiraya verecek. BJK Plaza zemin katla birlikte 13 katlı. Binanın her bir katı 700 metrekare. Yani toplamda 9 bin 800 metrekare alana sahip. 

2 KATI KULLANIYOR

BEŞİKTAŞ bu binanın sadece zemin katını ve 13. katını kullanıyor. Diğer 12 katta başka şirketler var. Binanın büyük bölümünü de dünyaca ünlü bir denetim şirketi kullanıyor. 

SİYAH-BEYAZLILAR buradan çıkınca 14 katı kiraya verecek. Yönetim, binanın metrekaresini 29 dolardan kiralayacak. Bu durumda aylık kira 284 bin 200 dolar, yıllık kira 3 milyon 410 bin 50 dolar oluyor. Fakat Beşiktaş, BJK Plaza’yı 5 yıllığına, ücreti peşin alarak kiralamayı düşünüyor. 5 yıllık kira da 17 milyon 52 bin dolara tekabül ediyor....