16 / 04 / 2024

beşiktaşta satılık gayrimenkuller

beşiktaşta satılık gayrimenkuller

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İstanbul İcra Satış Birimi tarafından gerçekleşecek.

İstanbul'da 5 adet satılık gayrimenkul 12 milyon 500 bin TL!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Rumeli Hisar Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller 5 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cemal Altınbaş tarafından kuruldu.

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yap

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beşiktaş’ta yapıldı.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Tmn İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmn İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydivakkas Aydın tarafından kuruldu.

Tpn İnşaat Kimya Otomotiv Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tpn İnşaat Kimya Otomotiv Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Toker taarfından kuruldu.

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

beşiktaşta satılık gayrimenkuller Haberi

beşiktaşta satılık gayrimenkuller


İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık arttırma usulüyle Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İstanbul İcra Satış Birimi tarafından 3 Haziran 2014 günü saat 11:40'da yapılacak.

İlanın detayı için