23 / 04 / 2024

beşir atalay kimdir

beşir atalay kimdir

Başbakan Yardımcısı Atalay, her alanda ilerleyen, bölgesinde örnek alınan Türkiye' nin, afetlere daha hazırlıklı olmak için önlem almayı kültürünün bir parçası haline getirmesi gerektiğini belirtti...

7. Uluslararası Afet Risk Yönetimi Konferansı gerçekleşti!

7. Uluslararası Afet Risk Yönetimi Konferansı gerçekleşti. Beşir Atalay "Türkiye artık yardım alan değil, yardım eden bir ülke" dedi. Atalay, Uluslararası Afet Risk Yönetimi Konferansı'nın Türkiye'de yapılmasını önerdi.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Emre Kocadağ kimdir? Emre Kocadağ kaç yaşında?

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ kimdir? Beşiktaş JK Cibuti Fahri Danışmanı Emre Kocadağ kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Beşir Ete tarafından kuruldu.

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Atalay 34 İnşaat Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay 34 İnşaat Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Atalay Şengül tarafından kuruldu.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

beşir atalay kimdir Haberi

beşir atalay kimdir

Başbakan Yardımcısı Atalay, her alanda ilerleyen, bölgesinde örnek alınan Türkiye'nin, afetlere daha hazırlıklı olmak için önlem almayı kültürünün bir parçası haline getirmesi gerektiğini belirtti.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay. her alanda ilerleyen, bölgesinde örnek alınan Türkiye'nin. afetlere daha hazırlıklı olmak için önlem almayı kültürünün bir parçası haline getirmesi gerektiğini belirtti. 


Atalay 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 15. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında. 17 bin 480 kişinin hayatını kaybettiği, 23 bin 781 kişinin yaralandığı, tarihin en acı felaketlerinden biri biiyiik Marmara Depremi'nin 15. yılının idrak edildiğini kaydetti. Başbakan Yardımcısı Atalay. deprem kuşağı üzerinde yer alan Türkiye'de, bu tür büyük acıları tekrar yaşamamak için geride kalan 15 yılda Türkiye'nin, "afet sonrası kriz yönetimi" anlayışından, afete önceden hazırlıklı olarak "risk yönetimi" yaklaşımına geçtiğini anlattı.

Bu büyük depremden alınan...