29 / 03 / 2024

BESOB Sanayi Sitesi projesinde son durum

BESOB Sanayi Sitesi projesinde son durum

Bursa’da faaliyet gösteren küçük esnafın bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011’de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi’nde inşaat yeniden başladı.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 3. kez talep toplanacak!

Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB işbirliği ile gerçekleşen Yeni Sanayi Sitesi’nde son 52 dükkan için 3. kez talep toplanacak.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi çalışmaları hız kazandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gülsan Sanayi Sitesi görsellik açısından şehrin utandığı bir durum haline geldi, sitenin bulunduğu alanda, şehrin geleceğe yönelik heveslerini kursağında bırakan bir görüntü hakim." dedi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun’un kanayan yarası olan Gülsan Sanayi Sitesi görsellik açısından şehrin utandığı bir durum haline geldi.

Korkuteli Sanayi Sitesi’nin altyapısı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon sorununu çözüyor. ASAT ekipleri, sanayi sitesinin yıllardır dere yatağına dökülen atık sorununu yeni kanalizasyon hattı ile çözüme kavuşturacak.

Efeler Umurlu Sanayi Sitesi’nin yol sorunu çözülüyor!

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Umurlu Sanayi Sitesi’nin kangrene dönüşen 25 yıllık sorununa el attı. Efeler Belediyesi Umurlu Sanayi Sitesi’nin yollarını yapıp, site girişine tak koyarak sanayicinin sorununa son verecek.

TOKİ'ye devredilen Akıllı Sanayi Sitesi yönetim kurbanı oldu!

Ankara'yı Orta Anadolu'nun en büyük sanayi merkezi haline getirecek "Akıllı Sanayi Sitesi", bakanlık ve TOKİ onayına rağmen 8 yıldır değişen yönetimlerin kurbanı oldu.

Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

BESOB Sanayi Sitesi projesinde son durum Haberi

BESOB Sanayi Sitesi projesinde son durum

Bursa’da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011’de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.


Yaklaşık 307 hektar üzerine kurulu, içinde 21 sektörde toplam 3 bin esnaf ve sanatkarı barındıracak olan, sosyal donatılarıyla büyük bir kampüs niteliğindeki Sanayi Sitesi’nin alt yapı ihalesinden sonra üst yapı ihalesinin de tamamlanmasının ardından 2 yıl içinde bitirilip hizmete açılması bekleniyor. Temeli 29 Mayıs 2011 tarihinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından atılan ve o dönemde en geç 2 yıl içinde bitmesi planlanıyordu. Bursa tarihinin yaklaşık 1 milyar lira maliyetli en büyük ve en kapsamlı, Türkiye’ye örnek teşkil edecek olan kentsel dönüşüm projesi, belirlenen yerin kamuoyunda...