19 / 04 / 2024

Beton Kongresi antalya

Beton Kongresi antalya

Bu yıl 9'ncusu düzenlenecek Ulusal Beton Kongresi, 16-18 Nisan tarihlerinde Ramada Plaza Otel'de gerçekleştirilecek. Kongre, merhum inşaat mühendisi Haluk İşözen anısına yapılacak.

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi'ndeki inşaatın ikinci katına beton döküldüğü sırada, çakılı kalıpta çökme yaşandı.

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'da bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucunda 4 işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Antalya'da bina yıkımı sırasında işçinin üzerine beton blok düştü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın yıkımında çalışan Hasan Atıcıoğlu (35) üzerine beton blok düşmesi sonucunda yaralandı... 

Antalya'daki tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü!

Antalya'da tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü. Kazada yaralanan ya da ölen olmadı...

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

10. Beton Kongresi 2-4 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisler Odası (İMO), Bursa Şubesi ev sahipliğinde Uluslararası 10. Beton Kongresi'ni düzenleyecek. Kongre 2-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. 

RE/MAX 2018 Türkiye Kongresi 27 Nisan'da başlıyor!

Geleneksel olarak her sene düzenlenen yılın en büyük RE/MAX kongresi, RE/MAX Türkiye’lileri Antalya’da buluşturuyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

Beton Kongresi antalya Haberi

Beton Kongresi antalya

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya ve İstanbul şubeleri tarafından düzenlenen kongre, merhum inşaat mühendisi Haluk İşözen anısına yapılacak. Kongreyle ilgili bilgilendirme toplantısı,

Ramaza Plaza Otel de yapıldı. Toplantıya İMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu ve gazeteciler katıldı.


 Toplantıda konuşan İMO Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz. 

son yıllarda, tüketim toplumunun bir sonucu olarak kentleşmenin hızlı bir şekilde gerçekleştiğini, bunun da yıkım ve yapım aktivitelerinin aşırı ölçekte artmasına neden olduğunu söyledi.Hem miktar olarak, hem de maddi bakımdan incelendiğinde, inşaat sektörünün günümüzde en çok malzeme tüketen sektörlerin başında geldiğini hatırlatan Oğuz. Üretim açısından bakıldığında da bu durumun önemli etkileri var. İnşaat sektöründe son yıllarda görülen biiyük ivmelenme. kullanılacak yapı malzemelerinin teknik yönden üstün parametre ve değerlere sahip olmalarının gerekliliği, birçok yeni yapı malzemelerinin kullanımına ve...