24 / 04 / 2024

beyaz konaklar teslimleri

beyaz konaklar teslimleri

Beyaz Konaklar Büyükçekmece projesi kapsamında yer alan konutların teslimatları hemen yapılıyor. Proje; 3+1 ve 3+1 dubleks konut tiplerinden meydana geliyor. Fiyatlar da 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Dedemin Konakları Villaları'nda 1. Etap teslimleri yapıldı!

Silivri'de hayata geçirdiği inşaat projeleriyle bölgede adını duyuran Home Yapı Mühendislik’in, Dedemin Konakları villalarının birinci etabı tamamlandı ve teslimleri gerçekleştirildi.

Validebağ Konakları teslimleri ne zaman?

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. DAP Yapı imzasını taşıyan proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan meydana geliyor. 

Şehir Konakları teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Şehir Konakları projesinde fiyatlar 445 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daire ve ticari alanlar bulunuyor...

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri!

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Topkapı'da yer alan Beyaz Park projesinde ev fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor...

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

5 blok halinde inşa edilen proje toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükseliyor. Projede 370 daire yer alıyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Yüksel Konakları'nda anahtar teslimleri Mayıs 2016'da!

Eval İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 6 bin metrekare inşa edilen Yüksel Konakları projesi 8 blokta 120 daireden meydana geliyor.

Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Toplam 370 daireden meydana gelen Beyaz Park Topkapı projesi 5 blok olarak yükseliyor. Peki, Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Bayramoğlu Es'Marin Konakları teslimleri!

Daire büyüklüklerinin 76 metrekareden başladığı projenin yüzde 65 'lik alan yeşile ayrılıyor. Proje toplam 8 bin 262 metrekare arsa alanına yayılıyor. Bayramoğlu Es'Marin Konakları teslimleri 2018 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Papatya Vadi Konakları teslimleri!

7 blok halinde yükselen proje satılık daire tipleri 2+1' den 4+1 dublekse kadar değişiyor. Papatya Vadi Konakları teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Düzce Beylerbeyi Park Konakları teslimleri 2015'te!

Düzce'nin en hızlı gelişen bölgelerinden "Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu" üzerinde yükselen Beylerbeyi Park Konakları projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Alita Marin Konakları'nda teslimler Haziran 2015'te yapılacak!

Alita Marin Konakları kapsamında yer alan daireler 4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde müşterilere sunuluyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri ise 2015 yılının Haziran ayında yapılacak.

Doğa Konakları’nda son 18 daire! Teslimler başlıyor!

BEZA İnşaat ’ ın Pendik Velibaba ’ daki kendi arsası üzerinde yaptığı ve teslimleri Ekim ayında gerçekleşecek olan Doğa Konakları ’ nda son 18 daire kaldı...

beyaz konaklar teslimleri Haberi

beyaz konaklar teslimleri

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyaz Konaklar projesi; Büyükçekmece'de yükseliyor. Proje kapsamında yer alan konutlar hemen teslim ediliyor. Beyaz Konaklar Büyükçekmece'de yer alan konutların tamamı 3+1 şeklinde tasarlandı. 3,5 katlı 5 bloktan meydana gelen projede en üst kattaki konutlar da 3+1 dubleks şeklinde tasarlandı.

Proje kapsamında yer alan konutların alanları 116 metrekare olarak belirlendi. Projedeki konutlardan 3+1'lerin fiyatları 290 bin TL'den başlarken 3+1 dublekslerin fiyatları ise 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların ödemelerinde de vadelendirme yapılıyor.

4 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip projenin inşaat alanı da 5 bin metrekare olarak tasarlandı. Proje kapsamında 26 daire ve 6 dükkanb yer alıyor. Beyaz Konaklar Büyükçekmece Konutları'nın sağladığı sosyal yaşam alanları arasında açık yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal...